Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitie de 1,8 milioane lei pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 1,8 milioane lei pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati

Asociatia Eduteco si Confederatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati din Grecia anunta lansarea unui proiect transnational finantat cu 1,8 milioane de lei din fonduri europene pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 109 milioane lei pentru senatori in 2015

Senatul si-a aprobat, astazi, bugetul pentru 2015, in suma de 109,467 milioane lei, cu circa 5,46% mai mare decat cel din anul curent 103,8 milioane de lei), peste 80 milioane lei din noul buget reprezentand cheltuieli de personal, informeaza surse din presa.

eMAG a aplicat reduceri gresite de peste 1,15 milioane lei

Retailer-ul online eMAG a inregistrat duminica, in intervalul 20:30 - 23:59, o eroare la incarcarea preturilor pentru anumite produse resigilate, ce a determinat preturi de vanzare cuprinse intre 1 leu si 8 lei pentru o gama larga de produse, valoarea totala a reducerilor gresite fiind de 1. 200 de lei.

eMAG a aplicat reduceri gresite de peste 1,15 milioane lei

Retailer-ul online eMAG a inregistrat duminica, in intervalul 20:30 - 22:59, o eroare la incarcarea preturilor pentru anumite produse resigilate, ce a determinat preturi de vanzare cuprinse intre 1 leu si 8 lei pentru o gama larga de produse, valoarea totala a reducerilor gresite fiind de 1. 200 de lei.

Ministrul Comunicatiilor asteapta ca DNA sa-i spuna daca exista o extindere in dosarul licentelor Microsoft, inainte de a plati transa de 50 milioane lei aferenta acestui an

Guvernul ar fi trebuit sa plateasca 50 milioane lei catre Unicredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft pana la sfarsitul lunii octombrie din acest an, a declarat luni ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea. Acest lucru nu s-a intamplat din doua motive. Ministrul spune ca a cerut DNA sa-i spuna daca exista o extindere a verificarilor in cadrul investigatiei privind licentele Microsoft pentru a nu favoriza un prejudiciu suplimentar. In al doilea rand s-a demarat o ancheta interna privind respectarea conditiilor contractuale ale actului aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004.

MFP a imprumutat 300 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 300 milioane lei de la bancile comerciale, la un randament de 2,93%, printr-o emisiune de obligatiuni pe 7 ani, cu scadenta reziduala la 65 luni, bancile subscriind oferte de aproape 2 miliarde lei.

Finantele au imprumutat 300 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 300 milioane lei de la bancile comerciale, la un randament de 2,93%, printr-o emisiune de obligatiuni pe 7 ani, cu scadenta reziduala la 65 luni, bancile subscriind oferte de aproape 2 miliarde lei.

F64 a vandut de 9 milioane lei in prima zi de Black Friday

Retailer-ul foto F64 a vandut produse de 9 milioane lei vineri, de Black Friday, iar in tot week-end-ul de reduceri, vanzarile au totalizat 13 milioane lei, anunta compania. Cele mai populare produse au fost DSRL-urile Nikon D7100 si Canon 650D.

Nuclearelectrica a incheiat cu Electrica Furnizare patru contracte, in valoare totala de 29 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica a incheiat cu Electrica Furnizare patru contracte de vanzare de energie electrica, in valoare totala de 29 milioane lei, conform unui raport remis, luni, Bursei de Valori Bucuresti.

Opel beneficiaza de investitii de peste 745 milioane euro pentru un nou SUV si noi motoare si transmisii

Grupul american General Motors GM) pompeaza sume de bani importante in Opel pana in 2020, astfel ca marca germana va beneficia de investitii totale de 745 milioane euro pentru a produce un nou SUV de mari dimensiuni si noi motoare si transmisii, reiese dintr-un anunt al directorului general executiv CEO) al GM, Mary Barra.

IM: Amenzi de peste un milion de lei, pentru munca la negru

Inspectorii de munca au depistat 242 de persoane care munceau la negru si au aplicat amenzi de peste un milion de lei, arata un comunicat al IM, remis marti redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )