Libnet.ro
UNICEF

17:30

Opel beneficiaza de investitii de peste 745 milioane euro pentru un nou SUV si noi motoare si transmisii

Hotnews Hotnews,
 Opel beneficiaza de investitii de peste 745 milioane euro pentru un nou SUV si noi motoare si transmisii

Grupul american General Motors GM) pompeaza sume de bani importante in Opel pana in 2020, astfel ca marca germana va beneficia de investitii totale de 745 milioane euro pentru a produce un nou SUV de mari dimensiuni si noi motoare si transmisii, reiese dintr-un anunt al directorului general executiv CEO) al GM, Mary Barra. continuă pe Hotnews

Peste 109 milioane lei pentru senatori in 2015

Senatul si-a aprobat, astazi, bugetul pentru 2015, in suma de 109,467 milioane lei, cu circa 5,46% mai mare decat cel din anul curent 103,8 milioane de lei), peste 80 milioane lei din noul buget reprezentand cheltuieli de personal, informeaza surse din presa.

Peste 8 milioane de euro, nerambursabili, pentru extinderea unui campus scolar

Peste 8 milioane de euro, bani nerambursabili, vor fi investiti in extinderea campusului scolar de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea. Lucrarile vor fi finalizate pana la finele lui 2015.

DNA confirma ca numele lui Dorin Cocos apare in dosarul Alinei Bica: Omul de afaceri ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni la ANRP

Omul de afaceri Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) in legatura cu despagubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren in Capitala, reiese din referatul DNA la dosarul in care este cercetata si procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

Fondul imobiliar NEPI isi va majora capitalul cu 100 milioane de euro pentru Promenada Mall si va construi noi birouri langa acesta

Fondul de investitii NEPI va efectua o majorare de capital de circa 100 milioane euro, pentru a finanta achizitia mall-ului Promenada, si a anuntat cumpararea unui teren de 1,2 hectare, aflat langa centrul comercial, unde va construi o cladire de birouri, scrie Mediafax.

Patronul Carmes Alba achitat intr-un proces de frauda cu fonduri europene. Procurorii DNA invoca un prejudiciu de peste 2 milioane de euro

Patronul societatii comerciale Carmes Alba SRL Mesentea, omul de afaceri Nicolae Cristea, a fost achitat la Tribunalul Alba pentrui infractiuni de frauda cu fonduri europene. Cristea este acuzat ca a produs un prejudiciu de peste 2 milioane de euro. Decizia nu este definitiva.

Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni la ANRP

Omul de afaceri Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) in legatura cu despagubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren in Capitala, reiese din referatul DNA la dosarul in care este cercetata si procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, potrivit Agerpres.

DNA: Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni in favoarea lui Gheorghe Stelian

Numele lui Dorin Cocos apare in dosarul Alinei Bica. Omul de afaceri ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din cadrul ANRP in vederea solutionarii dosarului in care.

Volkswagen va investi peste 85 miliarde euro in urmatorii cinci ani

Grupul Volkswagen a prezentat un plan de investitii de 85,6 miliarde euro pentru perioada 2015-2019, cea mai mare parte din buget fiind gandit pentru dezvoltarea de automobile ecologice si pentru modernizarea metodelor de productie. Volkswagen Group are un an record de vanzari, depasind 7 milioane unitati in primele noua luni. China a fost cea mai mare piata, cu 2,35 milioane masini.

NEPI isi majoreaza capitalul cu 150 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI) a atras, ieri, 150 milioane euro, in urma unei majorari de capital, derulata printr-o oferta accelerata, banii urmand sa fie utilizati pentru achizitia centrului comercial Promenada Mall din Capitala, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )