Libnet.ro
UNICEF

19:00

Investitie de 10 milioane euro in hotelul Radisson Blue Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 10 milioane euro in hotelul Radisson Blue Brasov

Proiectul este realizat de compania romaneasca Rara Hotels Compania romaneasca Rara Hotels investeste 10 milioane de euro in realizarea proiectului hotelului de cinci stele Radisson Blue din Brasov, arata un comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Licitatie de 40 de milioane de euro pentru terminalul Aeroportului Brasov. Pista mica a fost finalizata

Demarate in data de 4 august, lucrarile de amenajare a caii de rulare alfa, care este o pista mai mica care face legatura cu parcarea aviaoanelor, au fost finalizate, ca de altfel si cele de amenajare a platformei de imbarcare debarcare.

Piata de puericultura mica atinge pragul de 16 milioane euro in 2018

Superfood Company, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de produse pentru copii mici, apreciaza ca segmentul de puericultura mica a atins pragul de 7,5 milioane de euro la sfarsitul primului semestru din 2018 si va ajunge la valoarea.

O firma din Reghin readuce pe piata tractoarele made in Romania, dupa investitii de 2,65 milioane de euro

Fabrica IRUM, fondata in anul 1953, a anuntat ca lanseaza primul tractor conceput si realizat pe platforma din Reghin. Proiectul TAGRO a fost realizat in Centrul de Cercetare si Dezvoltare pentru Utilaje Agricole si Forestiere - IFOR - care functioneaza la Reghin, Transilvania. Acest centru a fost infiintat de grupul de firme MAVIPROD, in incinta fabricii IRUM si a presupus o investitie de 2,65 milioane de euro, reunind aproximativ 50 de ingineri romani, potrivit anuntului facut de companie. Cat va costa si cand apare pe piata.

Viorica Dancila comenteaza propunerile Comisiei Europene n privinta fondurile de coeziune: Actiunile de control ar trebui sa se bazeze pe conformitate, nu pe detalii financiare/ Nu sustinem transferul a 10 miliarde de euro catre facilitatea 'Conectarea E

Consideram ca Romania trebuie sa fie tratata in mod egal cu toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat marti premierul Viorica Dancila cu ocazia unei conferinte privind politica de coeziune. Cu aceasta ocazie, premierul a comentat, citind de pe foaie, mai multe propuneri de obiective stragice ale Comisiei Europene. Printre altele, a spus ca in ceea ce priveste actiunile de control ale Comisiei, acestea ar trebui sa se bazeze pe conformitate, si nu pe detalii financiare. Auditul ar trebui sa se bazeze mai mult pe incredere, sa fie preventiv, previzibil si fara opinii contradictorii, a mai afirmat premierul. Viorica Dancila a mai spus ca Romania nu sustine propunerea privind transferul a 10 miliarde din fondul de coeziune catre facilitatea Conectarea Europei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )