Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila comenteaza propunerile Comisiei Europene n privinta fondurile de coeziune: Actiunile de control ar trebui sa se bazeze pe conformitate, nu pe detalii financiare/ Nu sustinem transferul a 10 miliarde de euro catre facilitatea 'Conectarea E

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila comenteaza propunerile Comisiei Europene n privinta fondurile de coeziune: Actiunile de control ar trebui sa se bazeze pe conformitate, nu pe detalii financiare/ Nu sustinem transferul a 10 miliarde de euro catre facilitatea

Consideram ca Romania trebuie sa fie tratata in mod egal cu toate statele membre ale Uniunii Europene, a declarat marti premierul Viorica Dancila cu ocazia unei conferinte privind politica de coeziune. Cu aceasta ocazie, premierul a comentat, citind de pe foaie, mai multe propuneri de obiective stragice ale Comisiei Europene. Printre altele, a spus ca in ceea ce priveste actiunile de control ale Comisiei, acestea ar trebui sa se bazeze pe conformitate, si nu pe detalii financiare. Auditul ar trebui sa se bazeze mai mult pe incredere, sa fie preventiv, previzibil si fara opinii contradictorii, a mai afirmat premierul. Viorica Dancila a mai spus ca Romania nu sustine propunerea privind transferul a 10 miliarde din fondul de coeziune catre facilitatea Conectarea Europei. continuă pe Hotnews

Dancila: insusi presedintele Comisiei Europene ne-a cerut armistitiu politic

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca armistitiul politic pe timpul presedintiei Consiliului UE a fost cerut de insusi presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, scrie News. ro.

VIDEO Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele tragediei de la Colectiv

Premierul Viorica Dancila a vorbit marti, la Parlament, despre nevoia de a avea un consens intre partide inainte de preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, asa cum au cazut de acord Klaus Iohannis si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. intrebata de jurnalisti daca are vreun mesaj pentru victimele de la Colectiv, aceasta a refuzat sa raspunda si a plecat.

Basescu lanseaza acuzatii grave la adresa premierului olandez si a prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, vorbind despre filiera olandeza care face presiuni asupra guvernului pentru obtinerea unor contracte

Traian Basescu a lansat un atac extrem de dur la adresa unor oficiali olandezi, printre care premierul Mark Rute si prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, sugerand ca acestia critica dur Romania in privinta statului de drept si blocheaza aderarea la Schengen pentru ca ar fi interesati de un contract al unei firme olandeze cu partea romana. in context, fostul presedinte face trimitere la termenul de filiera mafiota.

Viorica Dancila s-a rugat la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Cine s-a aflat alaturi de premier la Catedrala Patriarhala (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit in pelerinaj la Patriarhia Romana si nu singura. Dancila a venit la slujba tinuta de ziua sfantului Dimitrie cel Nouimpreuna cu sotul sau, precum si cu ministrii.

Viorica Dancila, la moastele Sfantului Dimitrie cel Nou: Am venit sa ma rog pentru binele poporului roman (FOTO, VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit in pelerinaj la Patriarhia Romana si nu singura. Dancila a venit la slujba tinuta de ziua sfantului Dimitrie cel Nouimpreuna cu sotul sau, precum si cu ministrii.

Trei ani de la Colectiv. Viorica Dancila a transmis un mesaj scris despre tragedie, dupa ce a fugit de intrebarile presei

Premierul Viorica Dancila a transmis, printr-un comunicat de presa, un mesaj referitor la tragedia de la Clubul Colectiv, din urma cu trei ani. Anterior, aceasta nu a vrut sa dea nicio declaratie in fata presei pe subiect.

Viorica Dancila a ignorat o intrebare delicata despre Colectiv si a plecat din fata jurnalistilor

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de jurnalisti, marti, in ziua cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat glont.

Remaniera guvernamentala bate la usa: Viorica Dancila a terminat evaluarea si asteapta aprobarea lui Dragnea pentru a merge mai departe (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a terminat evaluarea guvernamentala, iar acum remanierea guvernamentala a ramas la decizia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care va decide cand va convoca Comitetul Executiv pentru a se.

Niciun respect pentru victimele de la Colectiv: Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj privind tragedia de acum 3 ani (VIDEO)

Tragedia de la Colectiv din urma cu 3 ani, in care 64 de persoane au murit si alte 200 au ramas cu rani pentru restul vietii, nu conteaza pentru premierul Viorica Dancila. Marti, la fix 3 ani de la tragedie,.

Premierul Viorica Dancila: Am terminat evaluarea ministrilor

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca a terminat evaluarea ministrilor si urmeaza sa faca mai multe precizari pe acest subiect in cadrul CExN. Am mentionat ca am terminat evaluarea. Am.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )