Libnet.ro
UNICEF

12:45

Investitie de 12 milioane de euro: 14 kilometri din DN 76 Deva - Oradea intra in santier dupa doi ani de intarzieri.

Adevărul Adevărul,
Investitie de 12 milioane de euro: 14 kilometri din DN 76 Deva - Oradea intra in santier dupa doi ani de intarzieri.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat castigatorul contractului de reabilitare a sectorului de 14 kilometri Ionesti Varfurile, din Drumul National 76 Deva Oradea. continuă pe Adevărul

Investitie de 12 milioane de euro: 14 kilometri din DN 76 Deva - Oradea intra in santier dupa doi ani de intarzieri

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat castigatorul contractului de reabilitare a sectorului de 14 kilometri Ionesti Varfurile, din Drumul National 76 Deva Oradea.

Investitie de aproape 1,4 milioane de euro pentru reabilitarea termica a cladirii Liceului Sportiv din Alba Iulia

Cladirea Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia va fi reabilitata din punct de vedere a eficientei energetice printr-un proiect in valoare de 6,4 milioane de lei finantat din fonduri europene.

Transgaz va investi peste 360 milioane euro in conducta Tuzla-Podisor

Conducta va avea o lungime de 308,3 km, o capacitate de transport de 8,14 milioane de metri cubi/an si va face legatura intre resursele de gaze naturale disponibile la tarmul Marii Negre si coridorul BRUA *Compania a obtinut un profit net de 279. 606 mii de lei in primul semestru din 2018, in scadere de la 400. 491 mii de lei in primele sase luni din 2017 Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA are in plan o investitie de aproximativ 360,36 milioane de euro pentru dezvoltarea pe teritoriul tarii noastre a coridorului sudic de transport pentru preluarea gazelor din Marea Neagra conducta Tuzla-Podisor), arata raportul pentru primele sase luni din 2018 al administratorilor companiei, publicat in data de 9 august. SNTGN Transgaz SA este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport al gazelor naturale.

Investitie de 12 milioane de lei in Unitatea de Primiri Urgente de la cel mai mare spital pentru copii din regiune

Un proiect pe fonduri europene care vizeaza modernizari la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria va fi implementat la Iasi.

FOTO Guvernul Ungariei da 5 milioane de euro pentru terminarea spectaculosului Centru Reformat din Timisoara

Lucrarile la noul Centru Reformat din Timisoara au fost reluate in forta, intregul complex urmand sa fie inaugurat in 16 decembrie 1989, la aniversarea a 30 de ani de la izbucnirea Revolutiei.

Un simbol al Clujului va fi restaurat cu fonduri europene. Lucrarile costa 5 milioane de euro si vor dura 3 ani

Biserica romano-catolica Sfantul Mihail din Cluj, unul din cele mai vechi edificii de cult gotice din Transilvania, va fi restaurata de o firma maghiara din Szeged. Lacasul de cult vechi de sapte secole este unul dintre cele mai vizitate monumente ale Clujului. Zilnic ii trec pragul peste 3. 000 de turisti.

LISTA: 101 proiecte, de 43 de milioane Euro, prin care studentii si elevii vor face practica platita la firme

Firme, univeristatii si alte organizatii au obtinut fonduri totale de peste 43 de milioane de euro, din Politica de coeziune a UE, pentru a lua elevi si studenti in stagii de ucenicie si practica platite, in domeniile de afaceri agroalimentar, industrie si servicii, a anuntat, vineri, Autoritatea de Management a Programului Operational Capital Uman.

Grupul Dent Estet anunta o cifra de afaceri de 4,8 milioane euro in S1 2018, cu 15% peste aceeasi perioada a anului trecut

Grupul de clinici Dent Estet raporteaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut, si ajunge la 4,8 milioane de euro peste 22 milioane lei).

Investitii de 32 milioane euro, pe Crisul Alb

Lucrarile care vizeaza bazinul hidrografic al raului Crisul Alb - de pe raza orasului Ineu, dar si in amonte si in aval de acesta - vor costa 32 de milioane de euro, a anuntat, ieri, minis-trul Apelor si Padurilor Ioan Denes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )