Libnet.ro
UNICEF

06:00

Investitie de 25 milioane lei la Sucursala Electrocentrale Isalnita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 25 milioane lei la Sucursala Electrocentrale Isalnita

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a vizitat, vineri, Sucursala Electrocentrale Isalnita din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO), unde anul acesta a fost inceputa si finalizata o investitie de 25 de milioane de lei la grupul energetic nr. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Agriculturii va oferi ajutoare nationale tranzitorii de 527,2 milioane lei

Ministerul Agriculturi vrea sa dea ajutoare nationale tranzitorii in sectorul vegetal in valoare de 527,2 milioane lei 114,6 milioane euro), pentru culturile amplasate pe teren arabil, precum si pentru culturile de in pentru fibra, canepa pentru fibra, tutun, hamei si sfecla de zahar, care se acorda pentru anul de cerere 2017.

Romaero vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,4 milioane lei, prin oferta publica de actiuni

Romaero Bucuresti RORX), companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,44 milioane lei, prin oferta publica de actiuni care va fi lansata saptamana viitoare, capitalul urmand sa se majoreze de la nivelul actual de 15,61 milioane lei pana la 17,05 milioane lei, a declarat pentru News. ro directorul general al societatii, Remus Vulpescu.

Posta Romana si Zipper Services au castigat o licitatie de 13 milioane lei organizata de CNAIR

Posta Romana, in calitate de lider de proiect, a castigat o licitatie organizata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), in valoare de 13 milioane de lei, cu o durata de 24 de luni, a anuntat astazi Posta Romana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )