Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romaero vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,4 milioane lei, prin oferta publica de actiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romaero vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,4 milioane lei, prin oferta publica de actiuni

Romaero Bucuresti RORX), companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,44 milioane lei, prin oferta publica de actiuni care va fi lansata saptamana viitoare, capitalul urmand sa se majoreze de la nivelul actual de 15,61 milioane lei pana la 17,05 milioane lei, a declarat pentru News. ro directorul general al societatii, Remus Vulpescu. continuă pe Ziarul Bursa

Capitalul social al Postei Romane Broker de Asigurare a fost majorat cu 1,5 milioane lei/O incercare anterioara de majorare de capital a acestei filiale este obiectul unei plangeri penale la DNA

Posta Romana a majorat capitalul social al filialei Posta Romana Broker de Asigurare cu suma de 1,5 milioane de lei, operatiune care a fost avizata joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Brokerul a ajuns astfel la un capital social de 2,2 milioane lei. Oficialii companiei au precizat pentru HotNews. ro ca aceasta e a doua incercare de capitalizare a brokerului de asigurare, prima facand parte dintr-un dosar care este instrumentat, in prezent, de DNA.

Posta Romana Broker de Asigurare si-a majorat capitalul social cu 1,5 milioane lei

Posta Romana Broker de Asigurare PRBA), filiala a Postei, isi majoreaza capitalul social, prin aport in numerar, cu 1,5 milioane lei, de la valoarea de 700. 000 lei la 2,2 milioane lei, brokerul primind avizul de majorare a capitalului social din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Grupul TeraPlast ajunge la o detinere de 67% din capitalul social al Depaco

Grupul TeraPlast anunta majorarea participatiei cu inca 7% in capitalul social al Depaco, ajungand la o detinere de 67%, potrivit unui comunicat al companiei .

Posta Romana Broker de Asigurare si-a majorat capitalul social

Posta Romana Broker de Asigurare PRBA) a primit astazi avizul de majorare a capitalului social din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )