Libnet.ro
UNICEF

22:00

Investitie de 50 de milioane de euro in complexul Therme din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 50 de milioane de euro in complexul Therme din Bucuresti

Capitala va deveni, din data de 14 ianuarie, un punct de atractie pe harta exclusivista a oraselor cu traditie in utilizarea apelor termale - Roma, Viena, Budapesta, datorita unei investitii de circa 50 milioane de euro in complexul termal Therme, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Lidl vrea 10 magazine noi in 2016, ceea ce va presupune o investitie de peste 20 milioane euro

Lidl are in plan deschiderea a zece noi magazine in 2016, fiecare unitate presupunand in medie o investitie de 2 milioane de euro. In plus, retailerul are in plan si constructia unui centru logistic de 20 milioane euro la Lugoj, unde vor fi create 100.

Plan de management de peste 10 milioane euro pentru zona Deltei Dunarii

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) a acordat un contract de aproape 50 de milioane de lei, cu TVA circa 11 milioane euro) pentru servicii de elaborare a Planului de management integrat pentru zona Deltei Dunarii, in urma unei licitatii deschise, catre firma Primul Meridian SRL din Slatina, potrivit datelor publicate pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice.

Primariile din Bucuresti au risipit 600 de milioane euro

O parte dintre firmele cu care primariile de sector din Bucuresti au incheiat contracte pentru intretinerea spatiilor verzi nu produc plante, ci actioneaza ca intermediari si le vand mult mai scump autoritatilor, arata un raport al Curtii de Conturi, citat de HotNews.

AirFrance-KLM a pierdut 70 milioane euro in urma atentatelor din Paris

Compania aeriana franco-olandeza Air France-KLM SA a avut pierderi de 70 de milioane de euro 76 milioane de dolari) la vanzarile din decembrie, in urma atacurilor teroriste din Paris, din noiembrie, impactul acestora resimtindu-se in special in gradul de ocupare de pe liniile spre America de Nord si Asia, anunta operatorul de transport.

Amenzi de 37 milioane euro, pentru Hidroelectrica si baietii destepti

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 165,8 milione lei 37 milioane euro) Hidroelectrica si zece parteneri contractuali ai companiei, in principal comercianti de energie - asa numitii baieti destepti, pentru incheierea de intelegeri anticoncurentiale pe piata producerii si comercializarii de electricitate, prin contractele preferentiale pe termen lung.

Descinderi la zeci de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Prejudiciul depaseste un milion de euro

Politistii perchezitioneaza, in aceasta dimineata, 20 de locuinte si sedii de firme din Bucuresti, Arges si Dolj. Sunt cautati mai multi indivizi suspectati ca au inselat mai multe companii pe.

Universitatea din Bucuresti, referitor la cartile stiintifice publicate de puscariasi: Nu este de acceptat argumentul ca profesorii si-au dat girul in nume personal

Universitatea din Bucuresti reactioneaza in scandalul scriitorilor-puscariasi. Dupa ce HotNews. ro a publicat topul universitatilor ai caror profesori au avizat in 2015 lucrarile din puscarii, Universitatea din Bucuresti anunta ca nu este de acceptat argumentul ca acele cadre didactice si-au dat girul in nume personal. Ele si l-au dat avand functia didactica universitara ceruta de lege.

O firma din Bucuresti da calificare POMPIERILOR civili dupa numai doua ore de curs

O firma din Bucuresti, specializata in instruirea pompierilor civili, a eliberat atestate de calificare dupa numai doua ore de curs.

FOTO Doua pasaje supraterane de peste 10 milioane de euro. Cum a reusit Primaria Oradea sa le construiasca la jumatate din valoarea estimata de CNADNR

Doua pasaje supraterane, a caror valoare depaseste 10 milioane de euro, au fost inaugurate. Este vorba despre pasajul de pe DN76, respectiv cel de pe DN 79. Acestea au fost realizate prin finantare POR in valoare totala de 50 milioane de lei, din care 32,5 milioane de lei contributie UE, 7 milioane lei de la Guvern si 10,4 milioane de lei din bugetul local.

Consiliul Concurentei confirma ca a sanctionat Hidroelectrica, baietii destepti si Alro, amenzile fiind de circa 37 milioane de euro

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a aplicat amenzi de 165. 604 lei aprox. 37 milioane euro) companiei Hidroelectrica SA si pentru 10 parteneri contractuali ai acesteia, in principal comercianti de energie, pentru incheierea unor intelegeri anticoncurentiale pe piata producerii si comercializarii de energie electrica. HotNews. ro a aratat in exclusivitate inca de vineri, 8 ianuarie, ca Hidroelectrica, Alro si mai multi traderi de energie au fost sanctionati din cauza unor practici anticoncurentiale. Cea mai mare sanctiune a fost aplicata traderului EFT, circa 16 milioane euro. Vezi ce amenda a primit fiecare companie in parte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )