Libnet.ro
UNICEF

14:16

Investitie de 50 milioane euro pentru a treia cladire din Oregon Park

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitie de 50 milioane euro pentru a treia cladire din Oregon Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust si fondul american de investitii Ares Management LP demareaza, in luna octombrie, faza finala a proiectului Oregon Park, cel mai nou parc de birouri dezvoltat in Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Firma TEL DRUM, candidata la un nou contract cu statul. Valoarea estimata: 50 milioane euro, fara TVA

Tel Drum vrea un nou contract cu statul. Firma controlata din umbra de seful PSD, Liviu Dragnea, dupa cum relateaza presa, si-a depus oferta pentru reabilitarea drumului national DN6.

500 de euro pentru fiecare copil din Romania din ianuarie 2018

Desi ar fi trebuit acordati inca din 2013, autoritatile au tot amanat aplicarea prevederii legale care le ofera copiilor acest drept. Fostul Executiv stabilise ca acesti bani sa fie acordati.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 11,24 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 51,72 milioane de lei 11,24 milioane euro), in crestere fata de cea de joi 6,74 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,74 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 31,03 milioane de lei 6,74 milioane euro), in scadere fata de cea de miercuri 13,47 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 13,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv sedinta de tranzactionare de astazi, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 62 milioane de lei 13,47 milioane euro), mai mare decat de cea de ieri 10,6 milioane de euro).

Nistor Grozavu, imputernicit sa semneze un acord de 11 milioane de euro cu BERD

Alesii locali din Chisinau au aprobat in unanimitate marti, 12 septembrie, proiectul de decizie prin care primarul interimar Nistor Grozavu este imputernicit sa negocieze si sa semneze acordul de grant cu Banca Europeana pentru Reconstructii si Dezvoltare BERD), in valoare de 11 milioane de euro, pentru reparatia sistemului de alimentare cu apa si canalizare din municipiul Chisinau, transmite IPN.

Indicii BVB au inchis in teritoriu nagativ, pe un rulaj de 10,6 milioane euro

Sase din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de astazi, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 49 milioane de lei 10,64 milioane euro), mai mica decat de cea de ieri 16,06 milioane euro).

Regina Maria investeste 15 milioane euro in primul spital privat cu servicii integrate din Cluj

Reteaua de sanatate Regina Maria, cu o prezenta de aproape 10 ani pe piata servciilor medicale din Cluj-Napoca, investeste 15 milioane euro in primul spital privat cu servicii integrate din oras. Circa 12% din cifra de afaceri a retelei este generata.

Tudor Petrus, antrenorul care a pregatit-o pe Laura Badea pentru titlul olimpic din 1996, a decedat la varsta de 67 de ani

Antrenorul Tudor Petrus, cel care a pregatit-o pe Laura Badea pentru titlul olimpic din 1996, a incetat din viata la varsta de 67 de ani, informeaza Federatia Romana de Scrima.

Dosarul evaziunii de cinci milioane de euro. Autointitulatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, retinut in locul sotiei

Desi Sighisoara Cioaba a fost cea dusa la audieri in dosarul evaziunii fiscale de cinci milioane de euro, in calitate de administratoare a unor firme ale familiei, anchetatorii de la Mehedinti au decis retinerea sotului acesteia, Dorin Cioaba.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )