Libnet.ro
UNICEF

12:15

500 de euro pentru fiecare copil din Romania din ianuarie 2018

B1 B1,
500 de euro pentru fiecare copil din Romania din ianuarie 2018

Desi ar fi trebuit acordati inca din 2013, autoritatile au tot amanat aplicarea prevederii legale care le ofera copiilor acest drept. Fostul Executiv stabilise ca acesti bani sa fie acordati. continuă pe B1

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Mirel Palada, o rusine pentru Aikido-ul din Romania. Reactia DURA a presedintelui Federatiei la adresa pesedistului-luptator

Federatia Romana de Aikido unde este afiliat sociologul Mirel Palada reactioneaza dur in legatura cu comportamentul acestuia de miercuri seara din studioul B1 TV, cand l-a batut pe senatorul.

Veroniki Holding intra pe piata de ambalaje din Romania cu o investitie de 10 milioane de euro

Veroniki Holding, compania condusa de Daniela Veronica Gusa de Dragan intra pe piata de ambalaje din materiale reciclabile din Romania si anunta deschiderea unei fabrici in comuna Contesti, Dambovita.

Cati bani fac cinematografele din Romania: top 5 retele de cinema unde romanii merg la film

Romanii au lasat anul trecut peste 53,6 milioane de euro in cinematografe, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei. Mai bine de 13 milioane de bilete au fost cumparate in cele 92 de retele de cinema din Romania. Care sunt cele mai mari.

Primaria Capitalei da un milion de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Capitalei va aloca, in urma aprobarii proiectului de rectificare bugetara in sedinta extraordinara de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), un milion de euro pentru.

Victor Bostinaru: Perspectivele Uniunii post-Brexit ar putea sa plece din Romania

Perspectivele Uniunii post-Brexit ar putea sa plece din Romania, a apreciat eurodeputatul PSD Victor Bostinaru, vicepresedintele Grupului SD pentru politica externa, intr-o declaratie acordata.

inca un semnal de alarma in Sanatate! 2.300 de medicamente, in pericol sa dispara din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) si Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) cer realizarea in regim de urgenta a unui audit independent la CNAS pentru verificarea datelor folosite pentru calcularea taxei clawback si solicita transparentizarea modului in care aceasta taxa este calculata de autoritati.

Primul serviciu de car sharing din Romania cu masini 100% electrice are buletin de Iasi

Casa Auto, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din judetul Iasi, distribuitor pentru 10 marci auto, a lansat Caby, primul serviciu de car sharing din Romania care ofera exclusiv masini alimentate la priza. Caby implica vehicule mici si 100% electrice, pentru a contribui la descongestionarea traficului si la imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram.

FOTO Acvila Arlie a plecat din Romania, dar au venit in tara sase pasari flamingo

Acvila Arlie a plecat, in 12 septembrie, din Romania. Cu toate acestea, la o zi de la plecarea sa, in judetul Ialomita au fost observate sase pasari flamingo, informeaza Societatea Ornitologica Romana.

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani. Potrivit Institutului National de Statistica, pe anumite segmente, numarul unitatilor medicale private deschise a crescut de doua ori. Este cazul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )