Libnet.ro
UNICEF

15:45

Investitie in astronomie: Barladul detine cel mai mare telescop destinat publicului, pentru observatii solare din Romania

Adevărul Adevărul,
Investitie in astronomie: Barladul detine cel mai mare telescop destinat publicului, pentru observatii solare din Romania

Sectia de Astronomie din cadrul Muzeului Vasile Parvan Barlad va inaugura pe 21 iunie 2020, cel mai mare telescop destinat publicului, pentru observatii solare din Romania. continuă pe Adevărul

Pare dintr-o alta lume! Este cel mai mare din Europa si poate fi vazut din spatiu

Mai multe fotografii cu cel mai mare ghetar din Islanda au devenit virale pe internet. Un britanic este autorul pozelor spectaculoase si au fost facute din interiorul ghetarului. Parca e din alta lume! Este cel mai mare din Europa si se vede chiar din spatiu Un calator din Anglia a avut norocul sa realizeze niste .

Care este cel mai mare regret al lui Ion Iliescu. Dezvaluiri emotionante, dupa aproape sapte decenii de casnicie cu Nina (GALERIE FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a dezvaluit de curand care este cel mai mare regret al sau, in ciuda faptului ca a dominat ani la rand scena politica in mandatele sale. Mai mult, in plan personal, fo.

Grindina si vijeliile au facut prapad in cel mai mare bazin legumicol din Moldova. Pagubele sunt foarte mari

Vremea capricioasa din ultima perioada, cu ploi violente, vijelii cu aspect de tornada si grindina a provocat pagube considerabile legumicultorilor din Matca, judetul Galati, cel mai important centru de productie legumicola din Moldova.

OECD: Al doilea val al pandemiei va arunca economia globala in prapastie. Va fi cel mai mare declin pe timp de pace

OECD prognozeaza ca un al doilea val al pandemiei poate duce la cea mai mare prabusire a economiei globale pe timp de pace din ultima suta de ani, urmata de o posibila redresare, timida, in 2021.

Concedieri la cel mai mare producator de componente auto din Romania. Va fi foarte dureros, dar nu avem alta optiune

Un gigant producator de componente auto, cu peste 20. 000 de angajati si in Romania, anunta ca probabil va trebui sa recurga la concedieri, pe fondul unei cereri scazute la care a dus pandemia de coronavirus COVID-19), scrie Reuters, citat de Agerpres.

Decizie istorica. Suprafata Romaniei, mai mare cu 9.700 de kilometri patrati. Cum a fost posibil

Suprafata Romaniei s-a marit pe data de 3 februrie 2009. Ce arata datele actualizate de catre Agentia National de Cadastru si Publicitate Imobiliara si care sunt premierele pe care romanii ar trebui sa le sarbatoreasca an de an la data specificata? Romania si-a marit suprafata cu 9. 700 de kilometri patrati Suprafata Romaniei a crescut pana .

Banca Transilvania a facut asta in plina pandemie: cum isi confirma pozitia de cea mai mare banca

Banca Transilvania isi confirma pozitia de cea mai mare banca din Romania. Si tocmai ce a anuntat ca a facut asta in plina pandemie. Banca Transilvania cauta sa-si confirme pozitia.

Cum sa prepari cel mai bun cidru in casa. Bautura care iti va schimba dispozitia in vara asta

Va prezentam o reteta usoara de cidru de mere. Reteta nu necesita mult timp de preparare, doar cateva ingrediente naturale si va va face vara mult mai frumoasa. Cum se prepari cel mai bun cidru in casa. Bautura aceasta iti va face vara mai frumoasa Cidru de mere este o bautura delicioasa ce se poate .

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut.

Cel mai tanar tata din lume. Cum a devenit tata la doar 9 ani

Este uimitor sa vezi zambetul pe fetele parintilor atunci cand isi vad copilul iubit. Cu toate acestea, sentimentele lor sunt necunoscute tatalui cel mai tanar din lume. Cel mai tanar tata din lume Este greu de crezut ca un copil poate intelege cu adevarat cat de mult s-a schimbat in viata sa odata cu nasterea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )