Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut. continuă pe B1

Radiografia autostrazilor si drumurilor expres din Romania, prezentata de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, in direct pe B1 TV. Ce proiecte au probleme si pe cati kilometri se vor intinde santierele pana la final de 2020 (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a prezentat o radiografie a proiectelor de autostrada si drumuri expres din Romania, marti seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire.

Fara restrictii pe Autostrada Soarelui, incepand de joi spre vineri. Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Lucrarile vor inceta intre 15 iunie si 15 septembrie (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a dat asigurari ca, incepand de joi spre vineri, se va circula fara restrictii pe Autostrada Soarelui. Demnitarul a cerut Companiei de drumuri sa nu mai efectueze lucrari.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

Ministrul Transporturilor: Compania Tarom poate fi salvata printr-o restructurare la sange

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a afirmat marti seara ca TAROM poate fi salvat, dar este nevoie de o restructurare la sange, iar noua conducere impreuna cu administratorii au misiunea sa taie in carne vie.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )