Libnet.ro
UNICEF

21:15

Investitie in sanatate. Aparatura medicala de aproape 12 milioane de lei la cel mai mare spital din Salaj

Adevărul Adevărul,
Investitie in sanatate. Aparatura medicala de aproape 12 milioane de lei la cel mai mare spital din Salaj

Cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj va beneficia de aparatura moderna in valoare de aproape 12 milioane de lei, asigurata in cadrul unui proiect derulat prin Programul Operational Regional. Investitia vizeaza cabinetele de specialitate si laboratoarele din Ambulatoriu. continuă pe Adevărul

PENTRU ANUL IN CURS Hidroelectrica estimeaza un profit net de circa 824 milioane lei

Hidroelectrica, unul dintre cei mai mari producatori de energie din tara noastra, estimeaza pentru acest an venituri totale de 3,51 miliarde lei, la un profit net anual de aproape 824 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli ce urmeaza sa fie aprobat in Adunarea Generala a Actionarilor din 20 iunie, citat de News. ro.

PENTRU ANUL 2019: Garanti a inregistrat un profit de 38 milioane lei

Garanti Bank a inregistrat un profit net de 31 milioane lei si venituri nete de 99,4 milioane lei. in primele trei luni, volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns la 7,25 miliarde lei, in timp ce depozitele au inregistrat un volum total de 7,85 miliarde lei, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

FOTO Imagini dezolante din singurul cinematograf al Zalaului. Investitia de 15 milioane de lei care il va reda publicului

Singurul cinematograf din municipiul Zalau face obiectul unui proiect de reabilitare, dotare si extindere in valoar de aproape 15 milioane de lei.

Raport-exploziv al CSM. Aproape doua milioane de romani au avut dosare penale anul trecut

Unul din zece romani are un dosar penal. O demonstreaza datele din Raportul CSM privind Starea Justitiei din 2018, care spun ca anul trecut au existat aproape 1,8 milioane de dosare penale. Acestea au fost i.

Teodorovici: Alocam 700 milioane lei pentru restituirea taxei auto

Guvernul a aprobat, joi, alocarea a 700 de milioane de lei din Fondul de rezerva pentru restituirea taxei auto, a anuntat ministrul de Finante Eugen Teodorovici.

MFP a imprumutat, ieri, 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 83 de luni, la un randament mediu de 4,72% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )