Libnet.ro
UNICEF

15:30

Investitii de 368 milioane de euro pe piata imobiliara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitii de 368 milioane de euro pe piata imobiliara

Volumul investitional pe piata imobiliara din Romania a scazut cu 27% in primul semestru al anului, fata de intervalul similar din 2017, pana la valoarea de 386 de milioane de euro. Cu toate acestea, piata locala a fost mai activa decat cele din Ungaria si Slovacia, conform unui raport de specialitate, dat publicitatii astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Veridio: Piata imobiliara din Cluj-Napoca a crescut cu 30%

Piata imobiliara din Cluj-Napoca a crescut, anul trecut, cu 30% fata de anul anterior, atingand pragul de circa 600 de milioane de euro - suma ce reprezinta de peste doua ori bugetul Primariei 257 milioane de euro in prezent) sau costul integral estimat pentru realizarea metroului din Cluj-Napoca, arata specialistii din cadrul companiei de consultanta Veridio. Acestia realizeaza anual Ghidul tranzactiilor imobiliare din Cluj-Napoca. Editia aferenta lui 2017 subliniaza ca, din perspectiva pretului, Clujul s-a pozitionat, anul trecut, pe cea de-a doua pozitie la categoria preturilor medii pe metru patrat, pe primul loc fiind Sectorul 1 din Bucuresti. Pretul mediu in 2017 pe segmentul apartamentelor a crescut cu peste 20% fata de anul precedent, ajungand la 1. 211 euro/mp, de la 1. 000 euro/mp in 2016.

Ecluzele de pe canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari Poarta Alba vor fi modernizate cu 60 de milioane de euro de la UE

Comisarul Corina Cretu a aprobat investitii de 59 milioane euro pentru transportul fluvial din Romania, bani ca vor fi folositi pentru modernizarea ecluzelor de pe canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari Poarta Alba.

Dogu Pres investeste 10 milioane euro intr-un proiect greenfield

Compania turceasca Dogu Pres, cu activitate in domeniul proiectarii si producerii de componente auto, va investi 10 milioane de euro intr-un proiect de tip greenfield, la Iasi.

59 milioane euro - investiti in transportul nostru fluvial

Circa 59 de milioane de euro din fondul de coeziune sunt investiti in modernizarea ecluzelor de la canalele Dunare - Marea Neagra si Midia Navodari - Poarta Alba, care leaga portul Constanta, de la Marea Neagra, de fluviul Dunarea, in sud-estul Roma-niei, informeaza Comisia Europeana, conform Agerpres.

11 companii IT spaniole, amendate cu 30 milioane euro pentru cartel

Autoritatea spaniola de reglementare a pietei comunicatiilor, CNMC, a amendat 11 companii IT cu un total de 29,9 milioane de euro pentru cartel, acestea intelegandu-se intre ele cu privire la furnizarea de servicii pentru calculatoare si de prelucrare a datelor destinate agentiilor administratiei publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )