Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitii de aproape 300 de milioane de euro din fonduri europene in retele de apa si canalizare din judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Investitii de aproape 300 de milioane de euro din fonduri europene in retele de apa si canalizare din judetul Buzau

Compania de Apa Buzau va investi in retele de apa si canalizare fonduri europene in valoare de aproximativ 300 de milioane de euro, prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata 2014-2020. continuă pe Adevărul

FIFA: Cardiff City trebuie sa-i plateasca lui Nantes 6 milioane de euro din transferul lui Emiliano Sala

FIFA a cerut clubului galez de fotbal Cardiff City sa-i plateasca lui FC Nantes 6 milioane euro din suma de transfer de 17 milioane de euro a jucatorului argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie intr-un accident de avion, scrie AFP.

Start-Up Nation: Un important om de afaceri roman critica programul guvernamental de 420 milioane Euro din bugetul de stat

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care are afaceri de cel putin 150 de miloane de euro pe an, a criticat, luni, la Bucuresti, intr-o discutie cu reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, programul Start-Up Nation, pentru care Guvernul aloca din bugetul de stat 2 miliarde de lei peste 420 de milioane de euro), intr-o editie.

Un nou tronson de 32 de km din Drumul Expres Craiova - Pitesti, relansat la licitatie pentru aproape 212 milioane de euro

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Pitesti, in lungime de circa 32 de km, a fost scos din nou la licitatie de catre Compania de Drumuri, dupa ce precedenta licitatie lansata inca din 2017 a fost anulata in instanta. Tronsonul va incepe de la granita judetelor Olt si Arges si va ajunge pana aproape de municipiul Slatina. Valoarea estimata a contractului este de circa 212 de milioane de euro, iar termenul de finalizare presupune 12 luni pentru proiectare si 24 de luni pentru executie.

Un complex special pentru gazduirea ursilor problema va fi infiintat la Brasov, cu fonduri europene. Puii vor fi hraniti cu drona

Un complex special de reabilitare a ursilor, unde vor fi aduse exemplare problema din tara, urmeaza sa fie infiintat in judetul Brasov, cu fonduri europene, potrivit Mediafax. Acesta va fi dezvoltat de Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt, se va intinde pe 61,2 hectare si va avea o capacitate de 100 de exemplare, 60 adulti si 40 de pui. Ca noutate, puii vor fi hraniti cu ajutorul dronelor, iar adultii vor primi mancare din funicular, in asa fel incat sa fie evitat aproape total contactul cu oamenii.

MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Sistemul Medical MedLife, unul din principalii actori din piata serviciilor medicale private din tara noas-tra, a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor exis-tente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, a anuntat compania.

56 de autobuze electrice vor fi achizitionate in Brasov si Timisoara cu fonduri europene

Un numar de 56 de autobuze electrice vor fi achizitionate cu fonduri europene, in urmatorii patru an.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 196 milioane euro in septembrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 septembrie, de 35,423 miliarde euro, cu 196 milioane euro mai mici decat in 31 august.

AVERE NEJUSTIFICATA! Seful Biroului de Achizitii de la Universitatea Valahia din Targoviste NU poate justifica aproape 160.000 euro

Seful Biroului de Achizitii de la Universitatea Valahia din Targoviste nu poate justifica o sum imens din declaraia de avere. Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustifi.

One United Properties investeste 220 milioane euro in noi cladiri de birouri

in urmatorii 10 ani, piata imobiliara se va indrepta catre spatii de birouri si rezidentiale One United Properties, companie cu capital romanesc, are in plan investitii de 220 de milioane de euro pentru urmatorii trei ani in proiecte de spatii de birouri care vor cumula 150. 000 mp.

SUPLIMENTUL PRETUL SANATATII Fonduri europene pentru sistemul medical

Zeci de mii de cadre medicale au beneficiat de instruire si formare profesionala prin intermediul proiectelor finantate de Fondul Social European, a afirmat Roxana Manzatu, ministrul Fondurilor Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )