Libnet.ro
UNICEF

18:00

MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Sistemul Medical MedLife, unul din principalii actori din piata serviciilor medicale private din tara noas-tra, a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor exis-tente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, a anuntat compania. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a luat CEC Bank o teapa de 3 milioane de euro. Afaceristul scapat de puscarie dupa masacrarea Codului Penal

Un afacerist oradean si complicele sau, consultant financiar, acuzati de DNA ca au obtinut un credit de 3 milioane de euro girand cu documente masluite in numele Primariei Oradea, au fost achitati de Tribunalul Bihor dupa ce, in 2017, pentru aceeasi fapta, aceeasi instanta i-a condamnat la inchisoare.

Arabii de la Agricost imprumuta 29 de milioane de euro pentru a-si dezvolta afacerea din Insula Marea a Brailei

Agricost SA, administratorul exploatatiei agricole Insula Mare a Brailei, preluata anul trecut de grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, a obtinut de la Eximbank un imprumut de 28,8 milioane de euro, bani cu care-si va continua investitiile in urmatorii ani.

O companie municipala vrea sa cheltuiasca 3 milioane lei pentru un parapet de siguranta

Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti CMSPPB) a lansat o licitatie de 3 milioane lei cca 630. 000 euro) pentru executia un parapet de siguranta pentru pasajul denivelat suprateran de la Podul Grant din Bucuresti, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Start-Up Nation: Un important om de afaceri roman critica programul guvernamental de 420 milioane Euro din bugetul de stat

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care are afaceri de cel putin 150 de miloane de euro pe an, a criticat, luni, la Bucuresti, intr-o discutie cu reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, programul Start-Up Nation, pentru care Guvernul aloca din bugetul de stat 2 miliarde de lei peste 420 de milioane de euro), intr-o editie.

FIFA: Cardiff City trebuie sa-i plateasca lui Nantes 6 milioane de euro din transferul lui Emiliano Sala

FIFA a cerut clubului galez de fotbal Cardiff City sa-i plateasca lui FC Nantes 6 milioane euro din suma de transfer de 17 milioane de euro a jucatorului argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie intr-un accident de avion, scrie AFP.

Sectorul din Capitala care plateste trei milioane de euro taxa de asteptare pentru deszapezire. Ce spune primaria

In Sectorul 2, primaria plateste 3 milioane de euro pentru deszapezire, chiar daca mai dureaza pana incepe iarna.

Primaria Focsani, la fundul sacului. Edilul vrea imprumut de 28 de milioane de euro pentru investitii incepute si altele noi

Potrivit primarului municipiului Focsani, gradul de indatorare al orasului este, la acest moment, printre cele mai mici din tara.

IN CAZUL DE MANIPULARE A EURIBOR HSBC scapa de o amenda de 33,6 milioane euro

HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, a fost iertat partial intr-un caz de manipulare a dobanzii de referinta Euribor, in conditiile in care, saptamana trecuta, Curtea Generala Europeana a decis sa revoce amenda de 33,6 milioane de euro 36,9 milioane de dolari) impusa institutiei creditoare.

Statul ar putea desfiinta ajutorul de 52.000 euro pentru firme, din Programul Comert 2019

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a analizat posibilitatea de a renunta la editia 2019 a programului Comert, prin care firmele mici si mijlocii puteau primi fonduri nerambursabile de maximum 250. 000 de lei fiecare 52. 000 euro), dar nu a fost luata o decizie finala, a declarat, luni, un oficial al institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )