Libnet.ro
UNICEF

10:00

Investitii de peste 3 milioane de lei pentru modernizarea unor sectii la Spitalul de Urgenta din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Investitii de peste 3 milioane de lei pentru modernizarea unor sectii la Spitalul de Urgenta din Alba Iulia

Spitalul Judetean de Urgenta Alba a demarat lucrarile de reparatii capitale la Sectiile Chirurgie si la compartimentul Urologie. Pentru anul viitor este in plan si reabilitarea Sectiei de Gastroenterologie. CJ Alba si-a dat, marti, acordul pentru aceste investitii. continuă pe Adevărul

Deputatii vor sa achizitioneze combustibil in valoare de 500.000 euro: Camera Deputatilor a adoptat un proiect de buget de peste 230 milioane lei

Deputatii si-au aprobat un proiect de buget in valoare de peste 236 de milioane de lei, cu peste un milion mai mare fata de 2014. Din banii acestia, cheltuielile de personal reprezinta in jur de 169 de milioane.

WTA a semnat un contract de peste 420 de milioane euro pentru drepturile tv - Simona Halep, unul din motivele succesului acestei tranzactii

WTA Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a semnat un contract de peste 420 de milioane de euro pentru drepturile tv, informeaza The Guardian. Intelegerea este valabila in perioada 2017-2026, iar suma reprezinta un adevarat record pentru sportul feminin. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Unda verde pentru lucrarile de inchidere la sase depozite de deseuri din Alba: investitii de aproape 16 milioane de lei

Consiliul Judetean Alba a semnat contractele pentru executia lucrarilor de inchidere la sase depozite urbane neconforme de deseuri, ca urmare a finalizarii procedurii de achizitie publica. Valoarea totala a lucrarilor care se vor realiza pana la finalul anului 2015 se ridica la aproximativ 15,84 milioane de lei.

MSI estimeaza profit operational de peste 16 milioane de euro pentru Posta Romana, in 2014

Compania Nationala Posta Romana CNPR) va incheia anul 2014 cu un profit operational de 74,3 milioane de lei 16,7 milioane de euro), fata de o pierdere de 52 milioane de lei 11,7 milioane de euro) in 2012 si de 35 milioane de lei 7,8 milioane de euro) in 2013, a anuntat astazi Ministerul pentru Societatea Informationala MSI).

EximBank finanteaza Romelectro cu 54 milioane lei

EximBank a acordat companiei Romelectro SA unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice) un plafon de finantare multiprodus de 54 milioane lei, destinat derularii unui contract pe 4 ani, de peste 29 milioane euro, pe care societatea l-a incheiat cu Transelectrica, potrivit unui comunicat al bancii trimis astazi redactiei.

245 de perchezitii domiciliare pentru destructurarea unor grupari ce faceau contrabanda cu tigari din Rep Moldova si Ucraina

Procurorii DIICOT efectueaza, in aceasta dimineata, 245 de perchezitii domiciliare pe raza a noua judete, pentru a destructura trei grupari infractionale ce au introdus in tara si au comercializat peste 2 milioane pachete tigari de contrabanda.

Nuclearelectrica a depus 20 milioane lei la EximBank

Producatorul energetic Nuclearelectrica a constituit ieri, la Eximbank, un depozit la termen, fara prelungire, pentru 20 milioane lei, potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

245 de perchezitii la traficantii de tigari. Peste doua milioane de pachete de contrabanda, provenite din R. Moldova si Ucraina, au fost vandute in Romania

Autoritatile fac, marti, 245 de perchezitii la 110 persoane din trei grupari infractionale care au adus in tara si au vandut peste doua milioane de pachete de tigari de contrabanda, provenind din Republica.

Au aparut primele crapaturi pe pista de biciclete ce leaga Timisoara de granita cu Serbia, desi lucrarea inca nu a fost inaugurata si s-au investit peste doua milioane de euro

Au aparut primele crapaturi pe pista de biciclete leaga Timisoara de granita cu Serbia, desi lucrarea inca nu a fost inaugurata si s-au investit peste doua milioane de euro, iar pe anumite portiuni asfaltul se desprinde cu totul, scrie opiniatimisoarei. ro. Pista inca nu a fost data in folosinta, avand termen de finalizare sfarsitul acestui an, iar investitia se ridica la circa 2,3 milioane de euro. Biciclistii sunt de parere ca pista arata asa deoarece a fost folosita de masini.

Primarul din Targu Secuiesc, amendat cu 5.000 de lei pentru ca a arborat prea putine steaguri de 1 Decembrie

Primarul din Targu Secuiesc, Bokor Tibor, a fost amendat de Prefectura Covasna cu 5. 000 de lei pentru ca in oras au fost arborate prea putine steaguri ale Romaniei la ceremoniile de 1 Decembrie. Edilul va contesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )