Libnet.ro
UNICEF

10:31

Investitii de peste 60 milioane lei pentru finantarea unor lucrari de aparare impotriva inundatiilor pe raul Mures in Alba, Arad si Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Investitii de peste 60 milioane lei pentru finantarea unor lucrari de aparare impotriva inundatiilor pe raul Mures in Alba, Arad si Hunedoara

Ministerul Apelor si Padurilor anunta semnarea contractului de asistenta tehnica pentru proiectul Marirea gradului de protectie impotriva inundatiilor in B. Mures prin ridicarea clasei de importanta a infrastructurii existente de aparare, investitie in valoare de peste 63,6 mil lei 14 mil euro) finantata din fonduri europene. continuă pe Adevărul

Peste 27 milioane de lei pentru intretinerea drumurilor

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a achizitionat, de la doua firme, servicii de intretinere a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Bucuresti, valoarea acordului cadru fiind estimata la peste 27 milioane de lei 5,82 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Primaria Deva cere 50 de milioane de lei imprumut. Creditul va acoperi mai multe investitii planuite in municipiu

Administratia locala din Deva intentioneaza sa se imprumute cu pana la 50 de milioane de lei pentru a putea sustine finantarea mai multor investitii.

VIDEO-FOTOGALERIE Circuitul turistic de pe lacurile Floreasca-Tei, un proiect de 88 milioane lei, aproape de final: cum arata pe hrtie si cum arata n realitate

Primaria Capitalei a intrat pe ultima suta de metri cu lucrarile de amenajare a circuitului turistic pe lacurile Floreasca -Tei, insa proiectul este departe de ce s-a prezentat initial. Ecluza care trebuia sa lege cele doua lacuri nu se mai face, iar traseul pietonal si pentru biciclete de pe mal nu conecteaza cele doua lacuri, ci se termina in boscheti, o zona importanta ramanand neamenajata. Lacurile sunt in continuare pline de vegetatie, iar pe luciul lor plutesc sticle de plastic. Totusi, pe lacul Floreasca s-au facut mai multe poduri care sa lege uscatul de insula, dar si o pasarela peste lac, mai multe pontoane si un centru cultural. in plus, a fost amenajata o noua bucata de parc pe malul lacului Floreasca, in continuarea parcului Bordei. Pe malul lacului Tei au fost amenajate mai multe pontoane.

MFP a atras, vineri, 45 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 45 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 490 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 42 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an.

12 milioane de lei in 6 luni din flori. Online-ul genereaza 30% din cifra de afaceri Floria

Online-ul reprezinta 30% din cifra de afaceri consolidata pe primele 6 luni ale lui 2018, mentinand floria. ro pe primul loc in topul florariilor online din Romania. Cifra totala - 12 milioane de lei pentru prima jumatate a acestui an, reprezinta o crestere cu 40% fata de perioada similara a anului precedent. Comenzile online, dar si dezvoltarea din offline sunt responsabile de dinamica pozitiva a grupului.

Utilaj cumparat cu 1,5 milioane de lei pentru o partie din Ranca, lasat de izbeliste

Un utilaj achizitionat in cadrul unui program finantat din fonduri europene este lasat de izbeliste de catre autoritati. Este vorba de un Ratrac care are rolul de a batatori si intinde uniform zapada.

Amenzi de 20.000 lei pentru restaurantele de pe litoral

Unsprezece unitati de alimentatie publica de pe litoral au fost amendate, in ultima saptamana, de inspectorii sanitar veterinari cu aproape 20. 000 de lei, printre neregulile constatate aflandu-se lipsa conditiilor de igiena, depozitarea necorespunzatoarea a produselor alimentare si vanzarea produselor in spatii neaprobate sanitar veterinar, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )