Libnet.ro
UNICEF

17:01

Peste 27 milioane de lei pentru intretinerea drumurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 27 milioane de lei pentru intretinerea drumurilor

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a achizitionat, de la doua firme, servicii de intretinere a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Bucuresti, valoarea acordului cadru fiind estimata la peste 27 milioane de lei 5,82 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: Coniliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Coniliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Bucuresti: Consiliul General a alocat 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi circa 52 milioane lei pentru construirea a cinci after school-uri si patru gradinite, dintre care o extindere. Banii vor veni de la bugetul local. Durata lucrarilor este estimata la 14-16 luni.

Consiliul General a aprobat o noua majorare de capital la companiile municipale: 1,2 miliarde lei pentru cumpararea creantelor ELCEN, 6 milioane lei pentru iluminat festiv

Consiliul General la propunerea Gabrielei Firea a aprobat o noua majorare de capital in valoare totala de 1,26 miliarde lei circa 275 milioane euro) la trei dintre cele 22 de companii municipale infiintate anul trecut. in traducere, aceasta suma va fi luata din bugetul Primariei 5,7 miliarde lei in 2018) si data catre cele trei firme. Cea mai mare majorare de capital s-a aprobat la Compania Municipala Energetica - 1,2 miliarde lei - pentru cumpararea creantelor ELCEN in vederea fuzionarii cu RADET. La Compania Municipala intretinerea Arborilor si Spatiului Verde Bucuresti SA s-a aprobat o majorare de capital de 51,8 milioane lei, nu este detaliat pentru ce, iar la Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti SA s-a aprobat o majorare de capital de 12,7 milioane lei. Jumatate din aceasta suma este folosita pentru achizitia de utilaje si scule, iar jumatate pentru iluminatul festiv de sarbatoare.

Primariile vor putea mprumuta pna la 800 de milioane de lei pentru cofinantarea unor proiecte europene, n 2018

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta simpla care permite unitatilor administratiei publice locale sa acceseze, in 2018, imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate la Trezorerie, in limita sumei de 800 de milioane de lei, pentru prefinantarea si/sau cofinantarea proiectelor europene, informeaza Mediafax.

Primaria Capitalei va cheltui pna la 72 milioane lei pentru construirea unei banci de alimente si a unei cantine sociale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi alocarea a 72 milioane lei fara TVA pentru realizarea unui complex alcatuit din banca de alimente, cantina si centru de formare profesionala, banii rmand sa fie dati din bugetul Primariei Capitalei. Compexul urmeaza sa fie construit pe aleea George Stanciu 2-6/ str. Mihail Sebastian nr. 134-136 si va avea o suprafata de 6. 380 mp. Investitia urmeaza sa fie realizata in 12 luni.

Afacerile Gral Medical au crescut cu 24%, inregistrand 71 milioane lei in primul semestru din 2018

Gral Medical a inregistrat in primul semestru din anul 2018 o crestere a veniturilor de 24% fata de perioada similara a anului precedent, respectiv 71,1 milioane lei. Compania isi mentine trendul crescator si are in plan sa inaugureze centre noi.

Grupul City Grill, cifra de afaceri de 81 milioane lei

Grupul romanesc City Grill a inregistrat, in primele sase luni ale anului 2018, o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Optima a inregistrat o cifra de afaceri de 10 milioane lei

Optima, compania de outsourcing cu capital majoritar romanesc a inregistrat o cifra de afaceri de 10 milioane de lei, in crestere financiara cu 44% in primele sase luni ale lui 2018 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Marfuri in valoare de peste 3 milioane de lei, introduse ilegal in Republica Moldova

Un agent economic din Chisinau este cercetat penal pentru contrabanda cu marfuri de larg consum, in proportii deosebit de mari. Activitatea ilegala a acestuia a fost deconspirata de catre subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal care au intrat in posesia unei informatii, conform careia, sub paravanul importului de bunuri uzate, comerciantul ar introduce si diverse sortimente de marfuri noi.

Romanul munceste tot mai mult pentru intretinerea aparatului administrativ public

Cresterea an de an a decalajului dintre salariile administratiei publice si a celor din sectorul privat, din 2012 incoace, ne obliga sa muncim din ce in ce mai mult pentru stat, sus-tine Andreea Paul, presedintele INACO.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )