Libnet.ro
UNICEF

06:15

Investitiile din sectorul industrial au ajuns la 260 milioane euro, in primele opt luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile din sectorul industrial au ajuns la 260 milioane euro, in primele opt luni

Interesul pentru sectorul industrial autohton a ramas constant pe parcursul primelor opt luni din acest an, fapt ce a condus la un volum investitional total de 260,6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra, noul punct de referinta pentru investitiile din sectorul industrial

Interesul pentru sectorul industrial a ramas ferm pe parcursul primelor 8 luni ale anului curent, iar entuziasmul afisat fata de proprietatile industriale a rezultat intr-un volum investitional total de 260. 6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, care a fost, de asemenea, unul ridicat, potrivit unui comunicat de presa CBRE.

Companiile din energie investesc peste 600 milioane euro in 2015

Companiile de gaze naturale si electricitate au planuri de investitii in Romania de aproximativ 600 milioane de euro, in 2015. In perioada 2008-2014, companiile de electricitate si gaze naturale au investit 9,7 miliarde de lei in retelele de transport.

Sumele de confiscat sunt de doar 150 milioane euro. Jumatate din suma este nerecuperabila

Valoarea prejudiciilor provenite din dosarele instrumentate de DNA cu sentinte judecatoresti anul trecut este de 150 milioane euro, nu de 300 milioane euro, cum a comunicat procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, suma din care peste jumatate oricum nu poate fi recuperata, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala prin intermediul unui comunicat de presa.

Numerele trase duminica la Loto.Report de peste 4,47 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Duminica, 27 septembrie 2015, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, s-a inregistrat joi un report in valoare de peste 19,78 milioane lei peste 4,47 milioane de euro) iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 3,8 milioane lei peste 860. 000 de euro).

Proprietati de 150 milioane euro, prezente la Targul National Imobiliar

Editia de toamna a Targului National Imobiliar TNI) a gazduit cateva zeci de proiecte rezidentiale vechi si noi din Bucuresti, judetul Ilfov, Litoral, Valea Prahovei sau alte zone ale tarii, valoarea totala a portofoliului imobiliar din cadrul evenimentului fiind de 150 de milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )