Libnet.ro
UNICEF

10:01

Sumele de confiscat sunt de doar 150 milioane euro. Jumatate din suma este nerecuperabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sumele de confiscat sunt de doar 150 milioane euro. Jumatate din suma este nerecuperabila

Valoarea prejudiciilor provenite din dosarele instrumentate de DNA cu sentinte judecatoresti anul trecut este de 150 milioane euro, nu de 300 milioane euro, cum a comunicat procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, suma din care peste jumatate oricum nu poate fi recuperata, transmite Agentia Nationala de Administrare Fiscala prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF ii raspunde lui Kovesi: Sumele de confiscat sunt de doar 150 mil. euro, dintre care jumatate sunt nerecuperabile

Valoarea prejudiciilor provenite din dosarele instrumentate de DNA cu sentinte judecatoresti anul trecut este de 150 milioane euro, nu de 300 milioane euro, cum a comunicat procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, suma din care peste jumatate oricum nu.

Fiscul ii raspunde lui Kovesi: Doar 150 milioane de euro pot fi recuperate din sentinte, jumatate dintre prejudicii sunt nerecuperabile

Valoarea prejudiciilor provenite din dosarele instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) cu sentinte judecatoresti anul trecut este de 150 milioane euro, nu de 300 milioane euro, cum a comunicat Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, suma din care peste jumatate oricum nu poate fi recuperata, potrivit Fiscului.

ANAF ii raspunde sefei DNA: Valoarea prejudiciilor de anul trecut este de 150 milioane de euro, nu de 300 milioane de euro

ANAF raspunde sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si sustine ca valoarea prejudiciilor provenite din dosarele instrumentate de DNA cu sentinte judecatoresti anul trecut este de 150 milioane euro, nu de 300 milioane.

Statul roman, obligat sa plateasca peste 1,1 milioane euro din cauza conditiilor din penitenciare

Pana in mai 2015, statul roman a fost obligat sa plateasca 1,1 milioane de euro si 10. 000 de franci elvetieni unor condamnati, ca despagubiri pentru conditiile din inchisori, potrivit notei de fundamentare a.

Statul roman, obligat sa plateasca peste 1,1 milioane euro din cauza conditiilor din inchisori

Ministerul Justitiei vrea sa modernizeze penitenciarele, dupa ce statul roman a fost obligat sa plateasca, pana in mai 2015, 1,1 milioane de euro si 10. 000 de franci elvetieni unor condamnati, ca despagubiri pentru conditiile de detentie, se arata in nota de fundamentare a unui proiect al MJ pentru investitii la Penitenciarul Giurgiu.

Lichiditate de 2,9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 429,76 lei 2. 027,31 euro).

Gilda Lazar, JTI: Netranspunerea legislatiei UE poate cauza pierderi lunare de 230 milioane euro, la buget

Amanarea transpunerii Directivei europene din domeniul tutunului in legislatia natioanla poate duce la pierderi lunare, in buget, de 230 de milioane de euro, apreciaza Gilda Lazar, Director Corporate Affairs and Communications in cadrul JTI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )