Libnet.ro
UNICEF

10:15

Investitiile straine directe au crescut cu 215 milioane de euro in septembrie, pana la un sold de 2,51 miliarde euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitiile straine directe au crescut cu 215 milioane de euro in septembrie, pana la un sold de 2,51 miliarde euro

Investitiile straine directe ISD) au crescut cu 215 milioane euro in septembrie, pana la un sold de 2,51 miliarde euro, din care participatiile la capital - inclusiv profitul reinvestiti - au reprezentat 85%, iar creditele intragrup 364 milioane de. continuă pe Wall-Street Ro

Investitiile straine directe au crescut cu un miliard euro in primele noua luni, ajungand la 2,5 miliarde euro

Investitiile straine directe au totalizat in primele noua luni 2,51 miliarde euro, in crestere cu 66,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce in septembrie au fost plasate fonduri de 215 milioane euro, la fel ca in august, fiind printre cele mai mici sume intrate in cursul anului, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Investitiile straine directe au urcat la 2,51 miliarde de euro in primele 9 luni din an

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania din primele 9 luni ale acestui an au fost de 2,51 miliarde euro, din care participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) au fost de 2,12 miliarde euro, iar creditele intragrup 364 milioane euro, au transmis vineri oficialii BNR intr-un comunicat. Datoria externa pe termen lung a insumat 69,56 miliarde euro la 30 septembrie 2015 77,9% din total datorie externa), in scadere cu 8,3% fata de 31 decembrie 2014, mai arata datele Bancii Centrale.

Profitul RBI in Romania a crescut la 86 milioane euro

Raiffeisen Bank International a obtinut in Romania un profit dupa taxe de 86 milioane euro in primele noua luni, cu 6,2% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 6,9%, la circa 6,96 miliarde euro, a anuntat joi grupul austriac.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 653 milioane euro

In perioada ianuarie - septembrie 2015, contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 653 milioane euro, comparativ cu 1,17 milioane euro in aceeasi perioada a anului 2014, pe fondul majorarii excedentelor balantei veniturilor secundare cu 713 milioane euro) si al balantei serviciilor cu 478 milioane euro) si reducerii deficitului balantei veniturilor primare cu 335 milioane euro), potrivit unui comunicat al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

BERD va participa la recapitalizarea bancilor grecesti cu pana la 250 milioane euro

BERD analizeaza o investitie in actiuni de pana la 250 de milioane euro in recapitalizarea bancilor elene Alpha Bank, Eurobank Ergasias, National Bank of Greece NBG) si Piraeus Bank, in timp ce divizia de investitii a Bancii Mondiale va participa cu circa 300 milioane de euro.

Enel Green Power a trecut pe o pierdere de 97 milioane euro, dupa revizuirea activelor in Romania

Enel Green Power a trecut pe o pierdere neta de 97 milioane euro in trimestrul al treilea, dupa un profit de 102 milioane euro in urma cu un an, in mare parte in urma revizuirii in scadere a valorii activelor din Romania, cu 155 milioane euro, potrivit datelor publicate astazi de compania italiana, citate de Reuters.

Skanska vinde cea de-a doua cladire din Bucuresti cu 47 milioane Euro

Skanska anunta vanzarea cladirii B din Green Court Bucharest. Cladirea a fost achizitionata de catre Globalworth Real Estate Investments Ltd. Valoarea tranzactiei este aproximata la 47 milioane Euro, iar incheierea tranzactiei este stabilita pentru Q4 2015, potrivit unui comunicat de presa Skanska.

Veniturile Vodafone Romania au crescut cu 4% in trimestrul doi fiscal, la 172,9 milioane euro

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au crescut cu 4% in trimestrul incheiat la 30 septembrie, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 172,9 milioane de euro, in termeni organici, potrivit datelor anuntate marti de grup, citate de Mediafax.

Profitul Raiffeisen Bank International in Romania a crescut la 9 luni cu 6,2%, la 86 milioane de euro, iar activele - cu 7%

Raiffeisen Bank International a obtinut in Romania un profit dupa taxe de 86 milioane euro in primele noua luni, cu 6,2% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 6,9%, la circa 6,96 miliarde euro, a anuntat joi grupul austriac.

Profitul Enel in Romania a scazut la 221 milioane euro

Profitul grupului italian Enel in tara noastra, calculat inainte de taxe, depreciere si amortizari EBITDA), a scazut in primele noua luni la 221 milioane de euro, de la 227 milioane de euro in urma cu un an, influentat de evolutia negativa a profitului operatiunilor de retail, potrivit datelor publicate astazi de grupul Enel.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )