Libnet.ro
UNICEF

16:45

Investitiile straine directe au crescut cu un miliard euro in primele noua luni, ajungand la 2,5 miliarde euro

Adevărul Adevărul,
Investitiile straine directe au crescut cu un miliard euro in primele noua luni, ajungand la 2,5 miliarde euro

Investitiile straine directe au totalizat in primele noua luni 2,51 miliarde euro, in crestere cu 66,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce in septembrie au fost plasate fonduri de 215 milioane euro, la fel ca in august, fiind printre cele mai mici sume intrate in cursul anului, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Investitiile straine directe au crescut cu 215 milioane de euro in septembrie, pana la un sold de 2,51 miliarde euro

Investitiile straine directe ISD) au crescut cu 215 milioane euro in septembrie, pana la un sold de 2,51 miliarde euro, din care participatiile la capital - inclusiv profitul reinvestiti - au reprezentat 85%, iar creditele intragrup 364 milioane de.

Investitiile straine directe au urcat la 2,51 miliarde de euro in primele 9 luni din an

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania din primele 9 luni ale acestui an au fost de 2,51 miliarde euro, din care participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit net estimat) au fost de 2,12 miliarde euro, iar creditele intragrup 364 milioane euro, au transmis vineri oficialii BNR intr-un comunicat. Datoria externa pe termen lung a insumat 69,56 miliarde euro la 30 septembrie 2015 77,9% din total datorie externa), in scadere cu 8,3% fata de 31 decembrie 2014, mai arata datele Bancii Centrale.

Profitul net consolidat al UniCredit Bank a crescut cu 14,3% in primele noua luni, la 183,6 milioane de lei

Grupul UniCredit Bank anunta, intr-un comunicat, ca a obtinut in primele noua luni un profit net consolidat, inainte de interesul minoritar, de 183,6 milioane de lei 41,3 milioane de euro), in crestere cu 14,3% fata de acelasi interval al anului trecut, in timp ce rezultatul individual al bancii a urcat cu 27%, la 151,6 milioane de lei.

Profitul net consolidat al UniCredit Bank a crescut cu 14,3% in primele noua luni

Grupul UniCredit Bank a obtinut in primele noua luni un profit net consolidat, inainte de interesul minoritar, de 183,6 milioane lei 41,3 milioane euro), in crestere cu 14,3% fata de acelasi interval al anului trecut, potrivit unui raport trimis BVB.

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a crescut cu 2,9%, in primele noua luni ale anului

In primele noua luni ale anului 2015, cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), in termeni nominali, a crescut fata de aceeasi perioada in 2014, atat ca serie bruta cu 2,9%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,7%, potrivit unui raport INS.

INS: Afacerile din vanzarile auto si moto si din intretinerea si reparatia autovehiculelor au crescut cu 8,6% in primele noua luni

Vanzarile din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor au crescut in primele noua luni cu 8,6%, serie bruta, pe seama vanzarilor auto mai mari cu 17% si a celor de motociclete, piese si reparatia acestora, cu 16,6%.

INS: Volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 9,9%, in primele noua luni ale acestui an

Volumul lucrarilor de constructii a crescut cu 9,9%, ca serie bruta, in primele noua luni din 2015, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, s-a majorat cu un procent de 10,5%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica INS).

INS: Productia de energie electrica a crescut cu 4,3% in primele noua luni

Resursele de energie electrica au depasit 51,25 miliarde KWh in primele noua luni ale acestui an, in crestere cu 9,6% fata de perioada corespunzatoare a anului 2014, in conditiile in care productia a crescut cu 4,3%, la 48,49 miliarde KWh, iar importul a urcat la 2,76 miliarde KWh, in crestere cu peste 2,47 miliarde KWh, potrivit datelor INS publicate azi intr-un comunicat de presa.

Afacerile din comertul angro au crescut cu 2,9% in primele noua luni, cu vanzari mai mari in sectorul agricol

Afacerile din comertul cu ridicata, cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete, au urcat in primele noua luni cu 2,9%, ca serie bruta, in conditiile cresterii vanzarilor de produse agricole brute si animale vii cu 14,9%, precum si de echipamente informatice si de telecomunicatii cu 13,5%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

INS: Consumul de energie electrica a crescut cu 6,3% in primele noua luni ale anului, exporturile au urcat cu 38%

Consumul de electricitate s-a situat in primele noua luni ale anului la 39,2 TWh, cu 6,3% mai mare fata de perioada corespunzatoare a anului 2014, iluminatul public inregistrand o crestere de 33,2%, iar consumul populatiei urcand cu 4,3%, potrivit Institutului National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )