Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitorii americani si europeni, interesati de piata de retail din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitorii americani si europeni, interesati de piata de retail din Romania

Piata imobiliara din tara noastra da semne de revenire, dupa cei aproape sase ani in care a fost puternic afectata de criza, apreciaza investitorii activi pe piata si companiile de consultanta, prezenti ieri la SEE Real Estae Forum. continuă pe Ziarul Bursa

Pe ce site-uri isi petrec timpul romanii. Topul celor mai bine cotate pagini de Internet din Romania

Intr-un top al celor mai bine cotate douazeci de pagini de Internet din Romania, realizat de Alexa Internet, se regasesc patru site-uri de cumparaturi si unul de pariuri online, precum si unul care promite o.

Cum schimba Stefy Pantofarul legile din Romania

Stefy Filipas, cunoscut in toata Romania ca Stefy Pantofarul, este un exemplu al modului in care oamenii simpli pot schimba legile. Deputatul PDL de Arad, Claudia Boghicevici, coordonator al portofoliului Muncii si Protectiei Sociale in Guvernul din umbra al PDL, va promova in perioada urmatoare un proiect de Lege a Mestesugarilor, o noua solutie pentru sprijinirea micilor intreprinzatori din Romania, bazat pe modelul de succes al pantofarului aradean.

Laura Codruta Kovesi, distinsa cu premiul Femei curajoase din Romania de catre Ambasada SUA la Bucuresti

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit premiul Femei curajoase din Romania, din partea Ambasadei Statelor Unite. A fost prima editie a festivitatii gazduite de Ambasada americana la Bucuresti, care.

Style Radar! S-a deschis primul concept-store VANS din Romania!

Celebrul brand de imbracaminte si incaltaminte VANS anunta lansarea primului magazin concept-store din Romania! Situat la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, pe o suprafata de 60 de m2, acesta gazduieste o selectie uber-cool de haine, incaltaminte si accesorii.

Piata auto din Romania a crescut cu 19% dupa primele trei luni. Cum arata TOP 5 marci

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au crescut in primul trimestru cu 19%, la 13. 300 de unitati, fata de perioada similara a anului trecut, cand au fost inregistrate 9. 679 unitati, ca urmare a unei cresteri de 10% fata de ianuarie-martie.

Modificare pe piata muncii din Franta: angajatii trebuie sa isi inchida telefoanele de birou dupa ora 18

Angajatii din Franta au un motiv in plus sa fie multumiti sau, din contra, sa fie suparati pe guvern. O noua modificare adusa pe piata muncii prevede ca angajatii trebuie sa ignore emailurile de serviciu de la sefi dupa terminarea programului, chiar si.

Kovesi a primit premiul Femei curajoase din Romania din partea Ambasadei SUA

Laura Codruta Kovesi a fost premiata de ambasada SUA. Procurorul sef al DNA a primit aseara distinctia in cadrul primei editii in Romania a premiilor Femei curajoase din intreaga lume. insarcinatul cu.

Campanie nationala: Tinerii din Romania, pregatiti de IMPACT

Fundatia Noi Orizonturi desfasoara campania Romania de IMPACT, intre 7 aprilie si 20 iunie 2014. Sub deviza SuperIMPACTii transforma Romania!, peste 2. 000 de voluntari vor realiza zeci de proiecte, evenimente si activitati de serviciu in folosul comunitatii, care au ca scop implicarea tinerilor in viata comunitatilor din care fac parte.

Pe 12 aprilie incepe HomeFest, prima editie a singurului festival de apartament din Romania

Timp de opt zile, 16 apartamente si case isi vor deschide usile pentru vecini, prieteni si necunoscuti pentru a urmari impreuna spectacole de teatru, dans contemporan, concerte. Din Pantelimon pina in Cismigiu, trecind prin cartierul Nerva Traian si zabovind prin 13 Septembrie, va puteti da intilnire cu artele in sufrageriile bucurestenilor. Daca primariile se ocupa de reabilitarea fatadelor, HomeFest reabiliteaza blocurile pe interior. Festivalul se va deschide cu spectacolul lectura al lui Victor Rebengiuc, Legenda Marelui Inchizitor si se va incheia cu un concert al formatiei We Singing Colors.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )