Libnet.ro
UNICEF

09:30

invingatorii razboaielor valutare sunt cei care nu participa sau capituleaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
invingatorii razboaielor valutare sunt cei care nu participa sau capituleaza

Unda de soc a deciziei Bancii Elvetiei SNB) s-a propagat rapid pe pietele financiare internationale. Brokeri importanti din toate colturile lumii au intrat in faliment, pe fondul gradului ridicat de leverage utilizat in tranzactiile valutare. continuă pe Ziarul Bursa

Rockstar Games ii premiaza pe cei care fac precomanda la GTA V pentru PC

La doar cateva zile dupa ce au anuntat o noua intarziere a jocului, cei de la Rockstar Games vin cu o veste buna pentru cei care asteapta GTA V pentru PC. in urma cu cateva zile aflam ca lansarea versiunii de PC a celui mai nou joc Grand Theft Auto a fost amanata din luna [].

Cine sunt politicienii care au datorii in franci elvetieni

Printre romanii afectati de cresterea cursului de schimb a francului elvetian se numara si mai multi politicieni cu credite in aceasta moneda. Sunt insa si politicieni care au ales ca francul elvetian sa.

VIDEO Cine sunt romanii care s-au trezit peste noapte ca toti banii lor se duc pe rate. Am plecat de la 1800lei, am ajuns la 3800

Nu mai putem sa platim ratele la imprumutul in franci elvetieni, nici cu ambele salarii din casa. In aceasta situatie fara iesire sunt acum din ce in ce mai multe familii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )