Libnet.ro
UNICEF

19:00

Invitation Romania promoveaza Romania prin 27 de touroperatori din SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Invitation Romania promoveaza Romania prin 27 de touroperatori din SUA

Invitation Romania, touroperator roman specializat pe incoming, a invitat in tara noastra, pentru luna mai, 27 de reprezentanti ai unor importanti touroperatori din SUA agenti de turism, manageri si proprietari). continuă pe Wall-Street Ro

Radu Tudor: Bomba vine din SUA ! Cine a angajat firma Black Cube

Bomba vine din SUA : reputata publicatie The New Yorker afirma ca apropiati ai lui Donald Trump au angajat firma israeliana Black Cube pentru a investiga unele aspecte ale administratiei Obama, in special privind.

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si... A incremenit. S-a intors si...

Se plimba seara prin Parcul Bazilescu din Bucuresti, cand a auzit in spate un zgomot ciudat si tusea unui barbat. A incremenit de spaima, dar cand s-a intors groaza a fost si mai mare. Si asta pentru ca,.

Cifre-bomba din SUA. Dovada unor abuzuri uriase in Romania: SRI a ascultat de 36 de ori mai mult decat FBI

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate in emisiunea Descoperiti date de la Ministerul Justitiei privind condamnarile pe siguranta nationala din 2009 si pana in 2016 Numarul de condamnari din.

Uber angajeaza fostul presedinte al autoritatii pentru siguranta transporturilor din SUA

Un fost presedinte al Comisiei Nationale pentru Siguranta Transporturilor NTSB) din Statele Unite ofera consultanta in domeniul sigurantei pentru Uber, in urma unui accident fatal produs in Arizona in care a fost implicat un automobil autonom al startup-ului.

Radu Stefan isi vinde casa din Romania. Cat cere pe vila din Tunari capitanul lui Lazio (FOTO)

Unul dintre cei mai buni jucatori romani de fotbal, Radu Stefan, pare sa nu vrea sa mai aiba de-a face nimic cu Romania. Dupa ce a refuzat in repetate randuri sa mai joace pentru nationala, capitanul.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )