Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ioan Gyuri Pascu, mare iubitor de fotbal. Viata asta tin cu Universitatea Cluj. Care sunt cele mai importante momente din viata artistului legate de sportul rege (VIDEO + FOTO)

B1 B1,
Ioan Gyuri Pascu, mare iubitor de fotbal. Viata asta tin cu Universitatea Cluj. Care sunt cele mai importante momente din viata artistului legate de sportul rege (VIDEO + FOTO)

Vestea mortii actorului Ioan Gyuri Pascu a picat ca un trasnet pentru familie, prieteni, fani si pentru toti cei care l-au indragit. Felul sau simplu de a fi, dragostea pentru public, dar si. continuă pe B1

Ioan Gyuri Pascu, mare iubitor de fotbal. Viata asta tin cu Universitatea Cluj. Care sunt cele mai importante momente din viata artistului legate de sportul rege (VIDEO + FOTO)

Vestea mortii actorului Ioan Gyuri Pascu a picat ca un trasnet pentru familie, prieteni, fani si pentru toti cei care l-au indragit. Felul sau simplu de a fi, dragostea pentru public, dar si.

Ioan Gyuri Pascu: Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc

In decembrie 2010, actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu avea parte de cumpana vietii sale, dupa ce a suferit un accident vascular. intr-un interviu din 2014, Ioan Gyuri Pascu povestea pentru.

Ioan Gyuri Pascu a murit

Artistul Ioan Gyuri Pascu a incet din viata in aceasta dimineata, la varsta de 55 de ani. Informatia a fost confirmata de seful ISU, transmite Digi24.

Irina Margareta Nistor, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Mi s-a parut extraordinar ca a reusit sa isi completeze cariera asta cu doua filme cu regizori foarte mari

Criticul de film Irina Margareta Nistor si-a exprimat, luni dimineata, regretul privind moartea artistului Ioan Gyuri Pascu, pe care l-a descris drept un artist foarte mare.

Florin Constantin (Divertis), despre Ioan Gyuri Pascu: S-a stins un zambet mare cat o lume si un artist mare cat o tara

Actorul Florin Constantin, membru fondator al grupului de umor din care a facut parte si Ioan Gyuri Pascu, Divertis, spune ca odata cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu s-a stins un zambet mare cat o lume, un artist mare cat o tara. Florin Constantin a mai scris pe pagina sa de Facebook ca s-a stins si o lumanare pe care nu o va mai aprinde la cei vii, ci la cei vesnici.

Actorul Doru Ana, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu: A fost un om absolut extraordinar, nu ca era cunoscut si arhicunoscut pe strada. Avea atatia prieteni, atatia oameni care il iubeau, oriunde te duceai in tara asta, avea o usa deschisa

Actorul Doru Ana, partener de scena cu Ioan Gyuri Pascu in spectacolul Tache, Ianke si Cadir a precizat ca artistul se simtea slabit, in ultimul timp, insa era determinat sa se reintoarca pe scena.

Ioan Gyuri Pascu, intr-un ultim interviu: Viata nu e lupta, viata e un dar

Intr-un ultim interviu al artistului, Ioan Gyuri Pascu vorbea despre adevaratele valori ale vietii. Pentru mine sunt valori care conteaza. Adevarul in primul rand, sinceritatea. Pentru a.

Povestea lui Ioan Gyuri Pascu, simbolul umorului si al hazului de necaz: Nu sunt mare amator al glumelor politice. imi place umorul din piatra-seaca VIDEO

Ioan Gyuri Pascu, actor, cantaret, instrumentist si fost membru al grupului de satira Divertis, a fost considerat un veritabil copil teribil al divertismentului romanesc, fiind un artist polivalent, care, prin muzica si interpretarile sale actoricesti, a criticat, apeland mereu la o ironie inteligenta, disfunctionalitatile social-politice si lacunele educational-culturale ale societatii din Romania.

Mesajul lui Cristian Gretcu, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a incetat din viata luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. Cristian Gretcu, care i-a fost coleg la Divertis, a transmis un mesaj sfasietor, scrie Libertatea. Ioan.

FOTO + VIDEO. A murit Ioan Gyuri Pascu. Primele reactii. Florin Constantin (Divertis): S-a stins un zambet mare cat o lume

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani. Moartea sa a provocat durere in comunitatea artistica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )