Libnet.ro
UNICEF

14:45

Povestea lui Ioan Gyuri Pascu, simbolul umorului si al hazului de necaz: Nu sunt mare amator al glumelor politice. imi place umorul din piatra-seaca VIDEO

Adevărul Adevărul,
Povestea lui Ioan Gyuri Pascu, simbolul umorului si al hazului de necaz: Nu sunt mare amator al glumelor politice. imi place umorul din piatra-seaca VIDEO

Ioan Gyuri Pascu, actor, cantaret, instrumentist si fost membru al grupului de satira Divertis, a fost considerat un veritabil copil teribil al divertismentului romanesc, fiind un artist polivalent, care, prin muzica si interpretarile sale actoricesti, a criticat, apeland mereu la o ironie inteligenta, disfunctionalitatile social-politice si lacunele educational-culturale ale societatii din Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Ioan Gyuri Pascu a murit. Ultimul mesaj al artistului care urma sa participe la Festivalul Umorului Constantin Tanase de la Vaslui

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit in aceasta dimineata, in urma unui infarct. Artistul, in varsta de 55 de ani, urma sa participe la Festivalul Umorului Constantin Tanase, ce se va desfasura in perioada 2-9 octombrie la Vaslui.

Ioan Gyuri Pascu: Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc

In decembrie 2010, actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu avea parte de cumpana vietii sale, dupa ce a suferit un accident vascular. intr-un interviu din 2014, Ioan Gyuri Pascu povestea pentru.

Ioan Gyuri Pascu: Nu-mi place sa traiesc in trecut, e foarte importanta ziua de azi, singurul adevar e azi

In luna aprilie a acestui ani, Ioan Gyuri Pascu oferea un interviu pentru Turnul Sfatului. Artistul povestea de cat de importanta este sinceritatea. Fara sinceritate suntem pierduti cu totul, iar.

Mesajul cutremurator postat recent de fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu pe Facebook

Anul 2010 a fost unul pe care apropiatii umoristului si-l amintesc ca fiind unul de grea cumpana pentru Ioan Gyuri Pascu. A suferit un atac cerebral, iar mai apoi a divortat de marea lui iu.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Irina Margareta Nistor: Ioan Gyuri Pascu - un personaj si un artist absolut pasionat si pasional

Ioan Gyuri Pascu a fost un personaj si un artist absolut pasionat si pasional in tot ce facea, a declarat luni, pentru AGERPRES, criticul de film Irina Margareta Nistor. Nu pot sa cred ca nu mai.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

Gabi Balint, mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Gabi Balint a postat un mesaj extrem de tulburator, dupa ce a aflat ca Ioan Gyuri Pascu a trecut in nefiinta, la doar 55 de ani. Cei doi aveau o relatie foarte apropiata, care.

Florin Constantin (Divertis), despre Ioan Gyuri Pascu: S-a stins un zambet mare cat o lume si un artist mare cat o tara

Actorul Florin Constantin, membru fondator al grupului de umor din care a facut parte si Ioan Gyuri Pascu, Divertis, spune ca odata cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu s-a stins un zambet mare cat o lume, un artist mare cat o tara. Florin Constantin a mai scris pe pagina sa de Facebook ca s-a stins si o lumanare pe care nu o va mai aprinde la cei vii, ci la cei vesnici.

Reactii dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Bunul simt, modestia exagerata si o framantare interioara au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Vestea mortii lui Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe artistii cu care acesta era prieten, cu totii exprimandu-si condoleantele, dar impartasind si povesti cu si despre el. intre cei care au vorbit despre Ioan Gyuri Pascu se numara Monica Anghel, Jojo, Tudor Chirila si Alexandru Arsinel.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirila: Lui Gyuri ii datorez lansarea in muzica

Cantaretul si actorul Tudor Chirila spune ca ii datoreaza lui Ioan Gyuri Pascu lansarea in muzica, acesta fiind primul producator care a crezut in formatia Vama Veche si s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )