Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ioan Mircea Pascu, propus comisar european interimar

România Liberă România Liberă,
Ioan Mircea Pascu, propus comisar european interimar

Premierul Dancila a transmis la Bruxelles si portofoliile vizate de Romania in viitoarea componenta . continuă pe România Liberă

Consiliul UE respinge propunerea lui Juncker de a transfera atributiile Corinei Cretu unui comisar in functie. Dancila il vrea la Bruxelles pe Ioan Mircea Pascu

Consiliul Uniunii Europene a respins, luni, propunerea presedintelui in exercitiu al Comisiei Europene Jean-Claude Juncker de a transfera unor comisari in functie atributiile Corinei Cretu si ale lui Andrus Ansip, dupa ce acestia au preluat mandate de eurodeputati. Premierul Viorica Dancila a anuntat, la finalul lui iunie, ca il va propune pe fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu sa ocupe interimar locul de comisar european lasat vacant de Corina Cretu.

Ioan Mircea Pascu il ataca pe Codrin Stefanescu: Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu. Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il acuza pe acesta ca, alaturi de Liviu Dragnea, a dus o politica de slabire a PSD. intr-o postare pe Facebook, Pascu ii.

Ioan Mircea Pascu, despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice PSD

Codrin Stefanescu este un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice PSD-ului, sustine fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu. Acesta neaga categoric informatia ca ar exista.

Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Reactia vine dupa ce Stefanescu l-a criticat.

Ioan Mircea Pascu: Nu exista nicio lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu este un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice partidului

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il ataca pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu pe care il descrie drept traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice partidului. El spune ca nu exista niciun fel de lista neagra in PSD, asa cum a sustinut Stefanescu dupa infrangerea in alegerile europarlamentare.

Viorica Dancila insista pentru sinecura lui Ioan Mircea Pascu: Premierul nu renunta la numirea acestuia drept comisar european interimar

In ciuda refuzului clar al presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de a numi comisari europeni interimari in locul celor care au devenit europarlamentari, Viorica Dancila insista pe numirea lui Ioan.

Romania va numi un comisar european interimar. Consiliul UE respinge propunerea lui Juncker. Pe cine propune Dancila

Consiliul Uniunii Europene a respins luni propunerea presedintelui Comisiei Europene Jean-Claude Juncker de a transfera unor comisari in functie atributiile Corinei Cretu si ale lui Andrus Ansip, dupa ce acestia au preluat mandate de eurodeputati, potrivit Calea Europeana, care citeaza surse politice de la Bruxelles.

Mircea Pascu despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Ostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand.

Ce pozitii de comisar european poate lua Romania

Rovana Plumb, Dan Nica si Mircea Geoana sunt favoritii pentru viitorul post de comisar european care urmeaza sa revina Romaniei. Premierul Dancila i-a transmis presedintelui Juncker ca pentru viitoarea.

VIORICA DANCILA: Este exclus sa plec comisar european

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a exclus, vineri, o candidatura a sa pentru un post de comisar european, precizand ca a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis pe tema propunerii Romaniei la Comisia Europeana si i-a cerut acestuia sa aiba o abordare comuna in privinta portofoliului pe care tara noastra il va obtine in urma negocierilor care se vor purta la Bruxelles.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )