Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ioan Niculae si Gheorghe Bunea Stancu, achitati in dosarul Mita la PSD de catre Judecatoria Sector 1. Decizia nu este definitiva

Hotnews Hotnews,
 Ioan Niculae si Gheorghe Bunea Stancu, achitati in dosarul Mita la PSD de catre Judecatoria Sector 1. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ioan Niculae si seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu au fost achitati de catre Judecatoria Sector 1 in dosarul Mita la PSD. Judecatoria Sectorului 1 i-a achitat pe toti inculpatii trimisi in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala din 2009, cand Mircea Geoana a candidat la presedintia Romaniei. Procurorii au acuzat ca Bunea Stancu i-ar fi cerut 1 milion de euro omului de afaceri Ioan Niculae, pentru a sustine campania electorala a lui Mircea Geoana. O parte din bani, aproximativ 150. 000 de euro, ar fi fost platiti prin casa de sondaje INSOMAR, detinuta de Sorin Ovidiu Vintu. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Ioan Niculae si Gheorghe Bunea Stancu, achitati in dosarul Mita la PSD de catre Judecatoria Sector 1. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ioan Niculae si seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu au fost achitati de catre Judecatoria Sector 1 in dosarul Mita la PSD. Judecatoria Sectorului 1 i-a achitat pe toti inculpatii trimisi in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala din 2009, cand Mircea Geoana a candidat la presedintia Romaniei. Procurorii au acuzat ca Bunea Stancu i-ar fi cerut 1 milion de euro omului de afaceri Ioan Niculae, pentru a sustine campania electorala a lui Mircea Geoana. O parte din bani, aproximativ 150. 000 de euro, ar fi fost platiti prin casa de sondaje INSOMAR, detinuta de Sorin Ovidiu Vintu. Se actualizeaza.

VIDEO Ioan Niculae si Gheorghe Bunea Stancu, achitati in dosarul Mita la PSD de catre Judecatoria Sector 1. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Ioan Niculae si seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu au fost achitati de catre Judecatoria Sector 1 in dosarul Mita la PSD. Judecatoria Sectorului 1 i-a achitat pe toti inculpatii trimisi in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala din 2009, cand Mircea Geoana a candidat la presedintia Romaniei. Procurorii au acuzat ca Bunea Stancu i-ar fi cerut 1 milion de euro omului de afaceri Ioan Niculae, pentru a sustine campania electorala a lui Mircea Geoana. O parte din bani, aproximativ 150. 000 de euro, ar fi fost platiti prin casa de sondaje INSOMAR, detinuta de Sorin Ovidiu Vintu.

Judecatoria Sectorului 1 ar putea anunta sentinta in dosarul 'Mita la PSD'

Judecatoria Sectorului 1 ar putea da miercuri sentinta in dosarul in care Ioan Niculae, Gheorghe Bunea Stancu, precum si alti inculpati au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala a PSD din 2009, scrie Agerpres.

Dosarul Mita la PSD. Ioan Niculae si-ar putea afla sentinta in dosarul in care este acuzat de complicitate la fals

Judecatoria Sectorului 1 este asteptata sa se pronunte miercuri in dosarul Mita la PSD in care omul de afaceri Ioan Niculae, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, dar si alti inculpati sunt acuzati de finantarea ilegala a campaniei electorale a lui Mircea Geoana din 2009.

Ioan Niculae, achitat in dosarul Mita la PSD.

Ioan Niculae a fost achitat in dosarul Mita la PSD. Stire in curs de actualizare.

Ioan Niculae, achitat in dosarul Mita la PSD

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost achitat in dosarul in care fusese trimis in judecata pentru fapte de coruptie in legatura cu campania electorala a PSD din 2009.

Bunea Stancu face pasul inapoi in transferul celor 2.815 ha.

Pentru a nu risca deschiderea unui al treilea dosar de coruptie pe numele sau, presedintele Consiliului Judetului CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu PSD) pare sa faca pasul inapoi in privinta transferului terenului de 2. 815 ha de la Academia de Stiinte Agricole la CJ Braila. Dupa ce, in mai multe interventii publice, presedintele Traian Basescu a spus ca este un caz de coruptie si ca scopul transferului de teren este ca peste un sau doi sa fie trecut in domeniul privat, pentru ca apoi sa fie .

Afaceristul Ioan Niculae, achitat in dosarul Mita la PSD. Decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 1 a decis, miercuri, achitarea omului de afaceri Ioan Niculae in dosarul Mita la PSD, aceeasi decizie fiind luata si in cazul lui Gheorghe Bunea, Viorel Barac si Gheorghe Teodorescu,.

Toti cei patru inculpati din dosarul Mita la PSD, achitati. Decizia nu este definitiva

Magistratii Judecatoriei Sector 1 au decis, miercuri, achitarea tuuror celor patru inculpati din dosarul Mita la PSD. in acest dosar erau acuzati presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )