Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ioan Niculae, suparat ca nu va mai primi gaze ieftine pentru combinatele lui prin OUG 114

Hotnews Hotnews,
 Ioan Niculae, suparat ca nu va mai primi gaze ieftine pentru combinatele lui prin OUG 114

Controversatul om de afaceri Ioan Niculae se arata revoltat ca au fost anulate prevederile din OUG 114/2018 prin care erau oferite gaze la pretul plafonat de 68 lei/MWh catre combinatele InterAgro. inca o data ne-am aratat nu numai lasitatea ca si clasa politica ,,conducatoare si ca popor, strainii inving intotdeauna, dar si totalul dezinteres pentru economia si industria romaneasca. Guvernul avea dreptul si obligatia de a da o astfel de lege pentru salvarea unei intregi ramuri industriale, pe timp limitat, spune Niculae, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Ioan Niculae, reactie furibunda in scandalul provocat de ordonanta lacomiei: Singurul nostru furnizor, din 2015 pana acum, a fost Gazprom / Ce vor face producatorii romani cu gazul, ii dau foc in Piata Victoriei?

Omul de afaceri Ioan Niculae a reactionat public pe tema controversatei ordonante 114/2018 ordonanta lacomiei), despre care s-a spus ca este cu dedicatie pentru el si combinatele sale, prin faptul ca obliga Pe.

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

Un virgin de 27 de ani a amenintat ca va omori cat mai multe femei posibile pentru ca nu a avut niciodata o iubita

Un barbata fost arestat pentru ca a amenintat ca doreste saucida cat mai multe femei, pentru ca estevirgin la varsta dede 27 de ani si nu a avut niciodata o prietena. Tot ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )