Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Oltean: ii urez lui Victor Ponta la multi ani, dar nu la guvernare

B1 B1,
Ioan Oltean: ii urez lui Victor Ponta la multi ani, dar nu la guvernare

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a spus, vineri, ca ii ureaza premierului Victor Ponta, cu ocazia zilei de nastere, La multi ani, dar nu la guvernare, e adevarat. Dati-mi voie ca, dincolo de pasiuni. continuă pe B1

Oltean ii ureaza lui Ponta La multi ani, dar nu la guvernare.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a spus, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ii ureaza premierului Victor Ponta, cu ocazia zilei de nastere, La multi ani, dar nu la guvernare, e adevarat, transmite Mediafax. Dati-mi voie ca, dincolo de pasiuni politice si de atitudini ce depasesc un comportament normal, sa fim oameni si sa-i urez premierului La multi ani, nu la guvernare multi, e adevarat, dar multi ani ca om, ca om politic si sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si putere .

Ioan Oltean, despre dosarul in care e cercetat de DNA: Nu ma simt vinovat. Nu sunt un caz in interiorul PDL

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean sustine ca nu se considera vinovat de faptele imputate de procurorii DNA si ca in cazul in care va fi, prin faptele sale, in conflict cu litera statutului partidului, nu va astepta recomandari pentru ca va sti ce are de facut, adaugand ca el nu e un caz in PDL.

Ioan Oltean: Nu am avut informatii despre descinderile DNA. Nu ma simt vinovat

Deputatul Ioan Oltean a acceptat sa vorbeasca vineri, 20 septembrie, in cadrul unei conferinte de presa, despre acuzatiile care i se aduc de catre DNA. Acesta a precizat ca nu se simte vinovat, dar si ca nu a avut informatii despre descinderile DNA care au dus la o ancheta.

Ce i-a urat Elena Udrea lui Victor Ponta de ziua lui.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca ii ureaza premierului Vioctor Ponta de ziua lui de nastere La multi ani! si ca acesta sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o, transmite Mediafax. La multi ani ii doresc, ca reprezentant al aceeasi generatii, sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o!, a precizat Udrea. Presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta, care implineste varsta de 41 ani, un .

Premierul turc i-a daruit lui Ponta un tort si a chemat o formatie care i-a cantat La Multi Ani

Prim-ministrul Turciei, Recep Erdogan, a organizat un dineu oficial cu ocazia vizitei la Ankara a premierului Victor Ponta. Erdogan a chemat o formatie de muzica traditionala turceasca si a cerut acesteia sa ii.

Premierul turc i-a daruit lui Ponta un tort si a chemat o formatie care i-a cantat La Multi Ani

Premierul Victor Ponta a avut parte de o surpriza placuta din partea omologului sau turc, Recep Erdogan, in cadrul unui dineu oficial prilejuit de vizita oficialului roman la Ankara. O formatie de muzica.

Victor Ponta: Saptamana viitoare adoptam Codul insolventei

Codul insolventei va fi adoptat saptamana viitoare, a declarat premierul Victor Ponta, la sedinta de guvern de miercuri. Avem nevoie de Codul insolventei pentru ca sunt mult prea multi cei care intra in insolventa ca sa fraudeze statul. Nu platesc nicio taxa de un an de zile, de doi ani de zile, si e normal ca ceilalti care platesc taxe sa spuna: Noi de ce le mai platim cand altul care ne da lectii cum trebuie organizata Romania nu plateste nicio taxa?. Sunt foarte multe societati private care, cand au de incasat facturi, se trezesc ca beneficiarul intra in insolventa si raman cu paguba, a spus Ponta.

Victor Ponta implineste, astazi, 41 de ani

Victor Ponta isi sarbatoreste, astazi, ziua de nastere, premierul implinind 41 de ani. Colega sa de partid, Gabriela Firea, l-a felicitat inca de ieri si i-a transmis sa nu uite ca exista viata si dupa politica.

Victor Ponta implineste, vineri, 41 de ani. Ce i-au urat membrii PSD.

Senatorul PSD Gabriela Firea ii ureaza premierului Victor Ponta, care vineri implineste varsta de 41 de ani, sa mai aiba un copil si sa nu uite ca existe viata si in afara politicii, transmite Mediafax. Firea a fost intrebata ce ii ureaza premierului Victor Ponta de ziua sa de nastere. Sa nu uite ca exista viata si in afara politicii si ca pentru a fi politicieni de succes in primul rand trebuie sa fim echilibrati la nivel de familie si sa mai aiba un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, .

Premierul Victor Ponta implineste 41 de ani. Printre urarile colegilor se numara si cea de a avea un al treilea copil (VIDEO)

Premierul Victor Ponta isi aniverseaza vineri ziua de nastere. El implineste 41 de ani, iar colegii din PSD au tinut sa fie primii care ii fac urari. in timp ce Ecaterina Andronescu i-a urat sa faca lucruri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )