Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ioan Turc, candidatul PNL - USR - PLUS, a castigat alegerile in municipiul Bistrita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ioan Turc, candidatul PNL - USR - PLUS, a castigat alegerile in municipiul Bistrita

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, a castigat functia de primar al municipiului Bistrita, in urma alegerilor locale de duminica, potrivit numaratorilor paralele realizate atat de liberali, cat si de social-democrati. continuă pe Ziarul Bursa

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Radu Mihaiu, candidatul PNL - USRPLUS, castiga detasat alegerile pentru Primaria Sectorului 2

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Radu Mihaiu, candidatul USR-PLUS sustinut de PNL,a castigat Primaria Sectorului 2 cu 42,5% din voturile exprimate, arata rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde.

Noua harta politica a Romaniei. Cati primari si consilieri au PSD, PNL, USR-Plus, in tara

Alegerile locale din 27 eptembrie 2020 au scos la suprafata un adevar dureros pentru PSD. Social-democratii au pierdut un numar mare de primarii, dar si de consilieri locali si judeteni. Asa cum a subliniat si Ludovic Orban la inchiderea urnelor, ziua de astazi a insemnat o victorie zdrobitoare in fata celor care au detinut atatia .

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde: in Bucuresti, Alianta PNL-USR PLUS castiga cele mai multe primarii de sector. PSD ramane cu un singur mandat de primar

Potrivit exit poll-ului, realizat de casa de sondare CURS-Avangarde, date valabile pentru ora 19. 30candidatii sustinuti de alianta PNL-USR PLUS au castigat alegerile pentru Primariile din Sectorul 1, Sectoru.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Partidele de dreapta, PNL si USR PLUS, candidatii unici pentru functiile de primar de sector, candidatul unic al acestor partide la Primaria Generala, Nicusor Dan, primul ministru Ludovic Orban, au fost prezenti la evenimentul final al acestei campanii electorale, unde si-au prezentat ultimele declaratii inainte de alegerile din 27 septembrie.

USR-PLUS a castigat si la Dumbravita. Schimbare de paradigma in bogata comuna de langa Timisoara

Horia Bugarin, candidatul USR-PLUS, a reusit sa-l invinga pe Victor Malac, primarul PSD-ist din comuna periurbana Dumbravita.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Panou luminos pe care scrie trafic de influenta si Caine, pe magazinul Cocor, vizavi de sediul de campanie al candidatului PNL-USR PLUS

Imaginea unui panou luminos amplasat pe magazinul Cocor din Capitala si pe care scrie trafic de influenta si Caine, aluzie la acuzatiile aduse lui Nicusor Dan in campania electorala, a fost postata pe Facebook de Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primaria Sectorului 6, acesta acuzand PSD si pe Gabriela Firea ca se afla la originea acestei mizerii ilegale. Sediul de campanie al lui Nicusor Dan se afla vizavi.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Catalin Toma, candidatul Aliantei PNL-USR-PLUS la functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, vrea dezvoltarea celor 73 de localitati din judet

Senatorul liberal Catalin Toma si candidat la presedintia Consiliului Judetean Vrancea si-a exercitat dreptul de vot in comuna natala, Jaristea.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )