Libnet.ro
UNICEF

18:00

O taxatoare a fost batuta crunt intr-un autobuz din Suceava, dupa ce a tusit in masca. Un barbat a atacat-o, urland ca ucide COVID-ul

B1 B1,
O taxatoare a fost batuta crunt intr-un autobuz din Suceava, dupa ce a tusit in masca. Un barbat a atacat-o, urland ca ucide COVID-ul

Un incident reprobabil a avut loc in unul dintre autobuzele sistemului de transport in comun din municipiul Suceava, in aceasta saptamana. Doar pentru ca ar fi tusit in masca, o taxatoare a fost batuta si. continuă pe B1

Taxatoare intr-un autobuz din Suceava, batuta crunt pentru ca a tusit Un barbat a atacat-o strigand are COVID

O taxatoare dintr-un autobuz din Suceava a fost batuta cu pumnii si picioarele, trantita la podea si trasa din autobuz de un barbat doar pentru ca a tusit. Femeia e acum in concediu medical, are o mana in ghips si o rana la picior.

Ioana Filimon a fost batuta de iubitul ei din cauza amantei: Am avut nevoie de ingrijiri medicale

Ioana Filimon, fosta Miss Romania, s-a intors in tara anul trecut, dupa ce ar fi scapat din stransoarea iubitului turc, care ar fi si sechestrat-o. Afaceristul a trimis un video in care povestea varianta sa de adevar, argumentand prin faptul ca pe internet se afla inregistrari video de la petrecerile de lux la care a .

Caz socant in Suceava. A fost batuta in ultimul hal dupa ce a tusit

O femeie din Suceava a fost batuta cu brutalitate dupa ce a tusit in apropierea unui cetatean. Cum s-a petrecut totul, cine sunt vinovatii si care este acum starea victimei? Suceava: O femeie a fost batuta dupa ce a tusit intr-un autobuz Caz socant in Suceava! O femeie a fost batuta cu brutalitate dupa ce .

Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta cu bestialitate de Alex Bodi. Cum a fost surprinsa

La numai o zi dupa ce a aparut cu vanatai pe fata, Bianca Dragusanu a fost surprinsa la cumparaturi. Astfel, se pare ca vedeta petrece cateva momente de liniste intr-un centru comercial, poate pentru a-si mai atenua din suferinta avuta. Ce a facut Bianca Dragusanu la nici 24 de ore dupa ce a fost batuta .

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce a fost batuta de Alex Bodi. A spus tot adevarul

Pentru Bianca Dragusanu ultimele zile nu au fost chiar cele mai bune. Vedeta spunea ca o sa urmeze o serie de dezvaluiri socante, facand aluzie la alte violente din partea lui Alex Bodi. Apoi s-a scris ca acesta a batut-o din nou. Bianca a postat astazi cateva imagini cu o domnisoara pe care o jigneste .

Stefan Mandachi cere ajutorul romanilor! Ce se intampla cu afaceristul din Suceava

Stefan Mandachi a construit simbolic singurul metru de autostrada din Moldova. A lansat protestul Romania vrea autostrazi, iar pentru cei care vor sa circule pe autostrazi, sieu a devenit un slogan. Stefan Mandachi cere ajutorul romanilor Dupa un an si jumatate suceveanul Stefan Mandachi a vorbit despre ce s-a schimbat de atunci si despre motivul .

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Mai multi papagali care injurau si radeau la propriile obscenitati au fost inlaturati dintr-un parc din Anglia

Directorul executiv al Lincolnshire Wildlife Park a trebuit sa scoata temporar cinci papagali nou adoptati din fata publicului dupa ce au inceput sa injure clientii. Grupul de papagali gri africani care au.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )