Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ioana Ginghina este din nou fericita. Vestea pe care a dat-o admiratorilor

Playtech Playtech,
Ioana Ginghina este din nou fericita. Vestea pe care a dat-o admiratorilor

Dupa ce a primit inelul de la iubitul ei, Ioana Ginghina este in al noualea cer. Frumoasa actrita este pregatita acum sa imbrace iar rochia de mireasa. Artista a facut dezvaluiri despre relatia cu partenerul sau. Ioana Ginghina este din nou fericita Desi parea ca pe plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar asa roz in . continuă pe Playtech

Suntem din nou tara pe care practica o omoara. Cum se desfasoara orele online in conditii de pandemie

Galagie, harmalaie si copii care vorbesc unii peste altii cu microfoanele pornite. Asa arata multe din lectiile online la care elevii din Romania participa. Parintii fie sunt nemultumiti, fie isi arata profunda ingrijorare pentru ca orele de la noua.

Medicul Alexandru Rafila, vestea care le da speranta romanilor. Cand va ajunge vaccinul anti-COVID-19 in Romania: Are o eficacitate foarte buna

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit despre noul vaccin si despre modul in care acesta trebuie pastrat si administrat. Asa cum s-a mai anuntat si pana acum, vaccinul are nevoie de conditii speciale de transport, pastrare si administrare, iar Romania face tot posibilul sa le intruneasca. Vesti bune despre vaccinul care ar putea .

Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com.

Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024 - surse

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com, potrivit Mediafax.

Clujul inoveaza din nou. Premiera in orasul lui Emil Boc: s-au pus in functiune

Clujul pune Romania sub tacere cu o noua premiera. Emil Boc aduce orasului unde se bucura de un alt mandat dupa alegerile locale recente o noua inovatie. Despre ce e vorba si de ce urmeaza sa se bucure cei mai sportivi? Noua premiera la Cluj. Ce inovatie a adut Emil Boc Emil Boc nu se .

Principele Nicolae a devenit din nou tatic! Ce nume va purta nepoata Regelui Mihai

Principele Nicolae a devenit pentru a doua oara tata. Sotia sa, Alina Binder, a adus ieri seara pe lume o fetita perfect sanatoasa. Anuntul a fost facut chiar de fericitul tatic pe Instagram, in urma cu cateva minunte.

Turcia: Erdogan demite din nou guvernatorul bancii centrale

Guvernatorul bancii centrale a Turciei, Murat Uysal, a fost demis si inlocuit cu fostul ministru de Finante Naci Agbal, potrivit unui decret prezidential publicat sambata, in conditiile in care lira se confrunta cu o puternica devalorizare, scrie AFP.

Ianis Hagi dupa convocarea la nationala de tineret: Bucuros sa fiu din nou aici

Internationalul Ianis Hagi a fost convocat de Adrian Mutu la nationala de tineret a Romaniei pentru meciul cu Danemarca, decisiv in vederea calificarii la Campionatul European de tineret din 2021.

Presa americana: Donald Trump ia in calcul posibilitatea de a candida din nou la alegerile prezidentiale din 2024

Donald Trump, presedintele in exercitiu al SUA, ar vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba la alegerile din 2024. Potrivit unor surse politice, citate de site-ul de stiri Axios. com, Trump le-ar fi spus.

Specia preistorica de pesti din Romania. Pericolul in care se afla din cauza oamenilor

Un peste ale carui prime semne de viata dateaza de acum 45 de milioane de ani este pe cale de disparitie din cauza barajelor de pe raul Arges si a nepasarii autoritatilor. Cateva zeci de exemplare inca mai pot fi gasite acum in judetul mentionat, insa nu se stie pentru cat timp. Specia preistorica pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )