Libnet.ro
UNICEF

08:45

IOANA PETRESCU (PRO ROMANIA): Este extrem de grav ca Guvernul se imprumuta foarte mult pentru cheltuieli curente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOANA PETRESCU (PRO ROMANIA): Este extrem de grav ca Guvernul se imprumuta foarte mult pentru cheltuieli curente

Guvernul actual se imprumuta foarte mult pentru cheltuieli curente, iar datoria publica are cea mai mare crestere din ultima perioada, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, candidatul Pro Romania pentru PE Ioana Petrescu. continuă pe Ziarul Bursa

Tudor Chirila, comentariu dur despre Banicioiu: Baiatul a scos capul din nou, de data asta din mizeria de partid numita Pro Romania

Actorul si cantaretul Tudor Chirila 44 de ani)il ataca pe Nicolae Banicioiu, fostul ministru al sanatatii in Guvernul Ponta 3 si actual prim-vicepresedinte al Pro Romania, pe care artistul il catalogheaza drept un partid de mafioti.

BANICIOIU, PRO ROMANIA: Un referendum pe tema fiscalitatii, mult mai interesant

Prim- vicepresedintele PRO Romania, Nicolae Banicioiu, a declarat astazi, la Giurgiu, ca un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant si la un astfel de referendum ar fi votat cu doua maini, el adaugand ca justitia nu este o tema atat de importanta.

Nicolae Banicioiu (PRO Romania): Un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant, justitia nu e o tema asa de importanta

Prim-vicepresedintele PRO Romania, Nicolae Banicioiu, a declarat joi, la Giurgiu, ca un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant si la un astfel de referendum ar fi votat cu doua maini, el adaugand ca justitia nu este o tema atat de importanta.

Ponta: Primul nostru atac dupa 27 mai este sa-l schimbam pe Dragnea de la Camera / O sa vedeti un val de refugiati pesedisti spre Pro Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ramnicu Valcea, ca se asteapta la un val de refugiati pesedisti catre partidul pe care-l conduce dupa alegerile europarlamentare, planul formatiunii sale fiind sa incerce schimbarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa scrutinul din 26 mai, transmite Agerpres.

EUGEN TEODOROVICI: Romania este interesata de continuarea finantarilor BERD

Romania este foarte interesata de continuarea finantarilor Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in Europa Centrala si de Sud-Est, unde exista inca decalaje insemnate, a afirmat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a participat in perioada 7-8 mai a. c. , la cea de-a 28 Reuniune Anuala a BERD organizata la Sarajevo, Bosnia si Hertegovina.

ORBAN, DUPA INTALNIREA CU JOSEPH DAUL: Romania este in primul rand in familia politica a PPE, prin PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa dupa intalnirea cu cel pe care il numeste prietenul sau si al Romaniei, liderul PPE, Joseph Daul, ca Romania este in primul rand in familia politica a Partidului Popular European, prin Partidul National Liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )