Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis a ajuns la sediul PNL. Este asteptat sa tina un discurs imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Iohannis a ajuns la sediul PNL. Este asteptat sa tina un discurs imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll (VIDEO, FOTO)

Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidentiale, a ajuns la sediul PNL in jurul orei 20. in fata cladiri au fost amplasate o scena si un ecran imens. De pe scena, Klaus Iohannis ar urma sa tina un. continuă pe B1

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )