Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Playtech Playtech,
Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si . continuă pe Playtech

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente.

Cutremur dupa inchiderea urnelor de vot

La numai cateva minute de la inchiderea urnelor de vot in Romania a avut loc un cutremur in zona seismica Vrancea.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Rezultatele exit-poll care au anuntat o victorie detasata a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale au fost intampinate de o explozie de bucurie la sediul PNL. La final, Iohannis a tinut sa le.

KLAUS IOHANNIS: Sustin alegerea primarilor in doua tururi, dar nu prin ordonanta de urgenta

Candidatul PNL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bacau, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, dar nu agreeaza o reglementare in acest sens prin ordonanta de urgenta.

Klaus Iohannis a castigat al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor. Prima sa promisiune

Presedintele Klaus Iohannis a castigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anuntate la inchiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central. Va promit ca.

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Iohannis a ajuns la sediul PNL. Este asteptat sa tina un discurs imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll (VIDEO, FOTO)

Klaus Iohannis, candidatul liberal la prezidentiale, a ajuns la sediul PNL in jurul orei 20. in fata cladiri au fost amplasate o scena si un ecran imens. De pe scena, Klaus Iohannis ar urma sa tina un.

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )