Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis anunta ca se va vaccina public impotriva COVID, vineri Campania de vaccinare a fost pana acum un succes

Hotnews Hotnews,
 Iohannis anunta ca se va vaccina public impotriva COVID, vineri Campania de vaccinare a fost pana acum un succes

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, pentru a marca debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, el se va vaccina public, vineri. continuă pe Hotnews

IOHANNIS: Ma voi vaccina public vineri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, la Palatul Cotroceni, ca se va vaccina anti-COVID-19, public, vineri.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public in data de 15 ianuarie (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 12 ianuarie, seful statului a fost intrebat cand se va imuniza impotriva noului coronavirus. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va imuniza in data de 15.

Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea impotriva COVID-19: Trebuie promovata mult mai intens. Motoarele necesita inca foarte multa turare

Presedintele Klaus Iohannis a declatrat marti seara ca in prezent campania de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19 ar trebui a s edesfasoare mult mai intens. Seful statului a apreciat ca in ce.

Klaus Iohannis: Ma voi vaccina public, pe data de 15 ianuarie. De ce a spus pas presedintele in prima etapa

Klaus Iohannis a hotarat sa se vaccineze in cadrul celei de-a doua etape. Presedintele Romaniei a comunicat decizia in data de 12 ianuarie, prin intermediul unei conferinte de presa. Pentru a marca.

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania sustine campania de vaccinare impotriva COVID-19

Academia Oamenilor de Stiinta din Romania AOSR) sustine campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19 si anunta ca medici membri ai AOSR s-au vaccinat, iar altii urmeaza sa se vaccineze in zilele urmatoare, potrivit unui comunicat transmis, duminica, AGERPRES.

Papa Francisc se vaccineaza saptamana viitoare impotriva Covid: Exista un negationism suicidar pe care nu as putea sa-l explic

Papa Francisc a anuntat sambata ca se va vaccina saptamana viitoare, intr-un interviu pentru televiziunea italiana Canale 5 in care a afirmat ca opozitia fata de vaccinul impotriva Covid tine de un negationism suicidar, scrie AFP.

Valeriu Gheorghita: Cred ca e un lucru foarte bun implicarea cultelor religioase in informarea cu privire la vaccinul impotriva COVID-19

Valeriu Gheorgita a apreciat ca implicarea cultelor religioase in campania de informare despre vaccinarea impotriva COVID-19 este un lucru bun, avand in vedere increderea de care acestea se.

Sir David Attenborough s-a vaccinat impotriva COVID-19 Mesajul naturalistului britanic

Sir David Attenborough se numara printre personalitatile care s-au vaccinat recent impotriva COVID-19, a confirmat reprezentantul sau, relateaza marti BBC potrivit Agerpres.

Suedia a vaccinat 80.000 de persoane impotriva COVID-19 pana la 10 ianuarie

Suedia a vaccinat aproximativ 80. 000 de persoane impotriva COVID-19 de la inceputul programului, luna trecuta, a anuntat marti Agentia de Sanatate Publica, potrivit Reuters.

Descoperire uriasa impotriva covid-19. Se administreaza doar celor deja infectati

Inca de la inceputul pandemiei Universitatea Medicala din Graz, Austria, a colaborat la cercetarea si testarea clinica COVID-19. Astfel au ajuns sa dezvolte un medicament care ar putea preveni raspandirea virusului. Medicamentul este deocamdata in teste clinice, dar exista speranta ca va avea efectele dorite. Universitatea Medicala din Graz: pastila care impiedica raspandirea virusului Ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )