Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica. Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica. Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bruxelles, ca se asteapta ca bugetul Romaniei pentru anul viitor sa fie unul echilibrat, sustenabil, si care poate fi pus in practica, executat. continuă pe Hotnews

Iohannis la Bruxelles: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bruxelles, cp se asteapta ca bugetul Romaniei pentru 2018 sa fie unul echilibrat, sustenabil si care poate fi pus in practica, executat.

Iohannis: Astept un buget echilibrat, sustenabil si care poate fi pus in practica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca asteapta un buget pe 2018 echilibrat, sustenabil si care sa poata fi pus in practica.

Proiectul de buget pe 2018 ar putea fi adoptat in Guvern pe 29 noiembrie

Proiectul de buget pe 2018 ar putea fi adoptat in Guvern pe 29 noiembrie, urmand ca, dupa Ziua Nationala a Romaniei, sa inceapa dezbaterea in comisiile parlamentare, a declarat astazi presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, la Parlament.

Dragnea: Proiectul de buget pe 2018 ar putea fi adoptat pe 29 noiembrie

Proiectul de buget pe 2018 ar putea fi adoptat in Guvern pe 29 noiembrie, a declarat marti presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Am vorbit cu colegii din Guvern si in coalitie.

Horoscopul banilor pentru 2018. Ce zodii vor avea succes pe plan financiar

Berbec Anul care se apropie va aduce un succes incredibil, dar nu fara obstacole. Totusi, optimismul dumneavoastra si increderea in propriile forte va vor ajuta nu numai sa cheltuiti corect banii, dar sa si acoperiti.

Horoscopul casatoriei in 2018. Care sunt zodiile care isi vor uni destinul pentru toata viata

Anul 2018 favorizeaza casatoriile, iar indragostitii vor dori sa-si uneasca destinele pentru toata viata. in ceea ce priveste nunta, ea ar trebui sa fie un eveniment simplu si modest, pentru ca.

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )