Libnet.ro
UNICEF

01:05

Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

B1 B1,
Continua vestile proaste pentru romanii care au credite in lei! ROBOR, la maximul ultimilor 3 ani

Continua vestile proaste pentru cei cinci milioane de romani ce detin credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou si a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 2,19%. Aceasta valoare a ma. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romani! Euro si ROBOR au crescut din nou

Noi vesti proaste pentru romani. Euro si indicele ROBOR isi continua cresterea. Joi, BNR anunta un curs de 4. 6546 lei pentru euro. De asemenea, francul elvetian s-a majorat pana la.

Votul electronic, o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat astazi ca votul electronic este o optiune absolut necesara pentru romanii din diaspora si ca va face toate demersurile pentru a implementa acest sistem.

Vesti proaste pentru romani. Pretul energiei electrice a crescut cu 38% in doar o saptamana

Evolutie socanta in economie. Costul electricitatii pe bursa de energie a crescut cu 38% in ultimele sapte zile. Pretul mediul al energiei pentru vineri este de 344 de lei pe MWh, pe piata spot a.

Anunt important pentru romanii din Italia. Pot beneficia de sume substantiale de bani daca indeplinesc patru conditii

Alocatia sociala assegno sociale) poate fi perceputa nu numai de italienii rezidenti in Peninsula, ci si de cetatenii straini care indeplinesc anumite conditii. Astfel, potrivit.

Continua seria neagra pentru US Navy: Un avion american s-a prabusit in marea Filipinelor, cu 11 persoane la bord / 8 persoane au fost salvate

Un avion militar american care transporta 11 pasageri si membri ai echipajului s-a prabusit miercuri in marea Filipinelor, inainte de a ajunge la portavionul de destinatie, a anuntat marina americana, citata de AFP.

ANAF amendeaza romanii care pleaca in strainatate

Modificarile aduse Codului fiscal incalca acordul bilateral dintre UE si Romania in ceea ce priveste taxarea cetatenilor romani care muncesc in strainatate sau amendarea lor sub diferite pretexte, precizeaza Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT), prin intermediul unui comunicat de presa.

Iohannis: Astept un buget pentru 2018 care sa poata fi pus in practica. Banii pentru investitiile publice sa nu fie doar alocati, acestea sa fie si executate

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bruxelles, ca se asteapta ca bugetul Romaniei pentru anul viitor sa fie unul echilibrat, sustenabil, si care poate fi pus in practica, executat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )