Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis, avertisment pentru Guvern: Legea salarizarii, in contradictie cu principiile egalitatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, avertisment pentru Guvern: Legea salarizarii, in contradictie cu principiile egalitatii

Ca urmare a intalnirii dintre premierul Dancila si ministrul Muncii cu presedintele Klaus Iohannis, acesta a lansat un avertisment pentru Guvern cu privire la Legea Salarizarii, pe care o considera imprudenta si necorelata cu dinamica economiei, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis transmite un mesaj dur Guvernului: Legea salarizarii e in contradictie cu principiile egalitatii si predictibilitatii

Klaus Iohannis transmite un mesaj dur Guvernului pe tema salariilor romanilor. Maririle de salariu sunt aproape inexistente, ca urmare a trecerii contributiilor de la angajator la angajat. Mai mult, chiar si.

intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul si cu ministrul Muncii a luat sfarsit

ACTUALIZARE 14:04 Iohannis a atentionat Guvernul ca Legea salarizarii e in contradictie cu principiile egalitatii si predictibilitatii. ------------ *ACTUALIZARE 13:59 intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a incheiat. Discutia a avut loc la Palatul Cotroceni si a durat aproximativ o ora. ------------ *ACTUALIZARE 13:36 Iohannis, la inceputul intalnirii cu premierul si cu ministrul Muncii: Dupa un prim trimestru de aplicare a legii saalarizarii, putem sa tragem primele concluzii. Exista categorii de salariati nemultumiti si manifestari sindicale ------------ intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a inceput, la aceasta ora, la Palatul Victoria.

Viorica Dancila si Olguta Vasilescu, chemate la Cotroceni sa dea explicatii pentru efectele Legii salarizarii

Premierul Viorica Vasilica Dancila si Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sunt chemate la Palatul Cotroceni, marti, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Acestea ar urma sa dea explicatii pentru.

Pastele catolic. Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii romano-catolici. Unde face presedintele Pastele

Pastele catolic. Presedintele Klaus Iohannis le ureaza Sarbatori fericite! tuturor romanilor care sarbatoresc Pastele duminica. Pastele catolic. Klaus si Carmen Iohannis sunt prezenti, sambata seara, la slujba de inviere de la.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )