Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul si cu ministrul Muncii a luat sfarsit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul si cu ministrul Muncii a luat sfarsit

ACTUALIZARE 14:04 Iohannis a atentionat Guvernul ca Legea salarizarii e in contradictie cu principiile egalitatii si predictibilitatii. ------------ *ACTUALIZARE 13:59 intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a incheiat. Discutia a avut loc la Palatul Cotroceni si a durat aproximativ o ora. ------------ *ACTUALIZARE 13:36 Iohannis, la inceputul intalnirii cu premierul si cu ministrul Muncii: Dupa un prim trimestru de aplicare a legii saalarizarii, putem sa tragem primele concluzii. Exista categorii de salariati nemultumiti si manifestari sindicale ------------ intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a inceput, la aceasta ora, la Palatul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul si cu ministrul Muncii a inceput

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a inceput, la aceasta ora, la Palatul Victoria.

Presedintele s-a intalnit cu premierul si cu ministrul Muncii

UPDATE - intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a incheiat in jurul orei 13. 00, durand aproximativ o ora.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Iohannis: Discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se vor deplasa marti la Palatul Cotroceni pentru o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. Salarizarea si bugetul vor principalele doua su.

Premierul si ministrul Muncii, chemati de urgenta la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti, la ora 12, cu premierul Viorica Dancila si cu minis.

MINISTRUL MUNCII, anunt de ULTIMA ORA despre PENSII: A scazut valoarea

Valoarea contributiilor la pilonul II de pensii a scazut din cauza ca angajatorul nu a majorat in mod corespunzator venitul brut al angajatului, a declarat ministrul Muncii, Olguta Vasilescu. Dupa cum,.

MINISTRUL MUNCII, anunt de ULTIMA ORA despre PENSII: A scazut valoarea contributiilor la pilonul II

Valoarea contributiilor la pilonul II de pensii a scazut din cauza ca angajatorul nu a majorat in mod corespunzator venitul brut al angajatului, a declarat ministrul Muncii, Olguta Vasilescu. Dupa cum,.

Ministrul Muncii, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Cotroceniul a comunicat ce nu s-a discutat

A fost o intalnire cu scantei, la care a participat premierul Viorica Dancila siMinistrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Discutiile s-au incheiat cu un comunicat de la Cotroceni, in care Administratia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )