Libnet.ro
UNICEF

17:15

Iohannis a avut negociat cu premierul Georgiei la ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a avut negociat cu premierul Georgiei la ONU

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, in marja segmentului de nivel inalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Iohannis, intrevedere cu premierul Georgiei, la Adunarea Generala a ONU. A propus realizarea legaturilor de transport direct cu porturile georgiene

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, in marja segmentului de nivel inalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, seful statului roman sustinand, in discutii, ca este important sa fie valorificat potentialul de crestere a schimburilor comerciale.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, in marja celei de-a 73-a reuniuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intrevedere bilaterala cu Regele Regatului Hasemit al Iordaniei, Abdullah al II-lea, in marja celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, iar seful statului roman a reiterat invitatia adresata regelui Iordaniei de a face o vizita in tara noastra anul viitor, acesta reconfirmand ca va veni in Romania.

Ce oras a ales presedintele Klaus Iohannis pentru deschiderea anului universitar

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la deschiderea anului universitar la Iasi, a anuntat Administratia prezidentiala. La festivitate vor participa reprezentanti ai celor cinci universitati de stat din municipiu.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul moldovean Pavel Filip, la New York: Angajamentul pro-european al Republicii Moldova si caracterul ireversibil al reformelor sunt esentiale

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere bilaterala cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, la New York, unde are loc cea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. in.

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna ONU: Exista in continuare conflicte nerezolvate in zona Marii Negre (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, de la tribuna Adunarii Generale a ONU, despre amenintarile la adresa securitatii globale, precizand ca exista in continuare conflicte nerezolvate in zona ex.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )