Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia a 140 de ani de la declararea independentei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia a 140 de ani de la declararea independentei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care cere sa se adreseze Legislativului pe 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamatia de Independenta, precum si a Zilei Europei. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe data de 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis le-a trimis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care cere sa se adreseze legislativului cu un mesaj pe data de 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, precum si cu ocazia Zilei Europei.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adresat, vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Calin.

Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care cere sa se adreseze Legislativului pe 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamatia de Independenta, precum si a Zilei Europei, potrivit unui comunicat de presa remis pe site-ul presedentiei.

Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, la 140 de ani de la declararea independentei Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Presedintelui Senatuluisi Presedintelui Camerei Deputatilor in care solicita,in conformitate cu prevederile art. 88 din Co.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )