Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe data de 9 mai

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe data de 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis le-a trimis presedintilor celor doua camere ale Parlamentului o scrisoare in care cere sa se adreseze legislativului cu un mesaj pe data de 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, precum si cu ocazia Zilei Europei. continuă pe Hotnews

Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, cu ocazia a 140 de ani de la declararea independentei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care cere sa se adreseze Legislativului pe 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamatia de Independenta, precum si a Zilei Europei.

Klaus Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adresat, vineri, o scrisoare presedintelui Senatului, Calin.

Iohannis cere sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, vineri, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului in care cere sa se adreseze Legislativului pe 9 mai, cu ocazia sarbatoririi a 140 de ani de la Proclamatia de Independenta, precum si a Zilei Europei, potrivit unui comunicat de presa remis pe site-ul presedentiei.

Presedintele Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 9 mai, la 140 de ani de la declararea independentei Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Presedintelui Senatuluisi Presedintelui Camerei Deputatilor in care solicita,in conformitate cu prevederile art. 88 din Co.

Miscarea surpriza pregatita de Klaus Iohannis. Parlamentarii au aflat astazi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis o scrisoare Presedintelui Senatuluisi Presedintelui Camerei Deputatilor in care solicita,in conformitate cu prevederile art. 88 din Co.

Presedintele Bundestag-ului s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele Klaus Iohannis, dar nu si cu omologii sai din Parlamentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri la Cotroceni, cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert, potrivit unui comunicat al Presedintiei. Curios este ca seful Bundestag nu a avut intalniri si cu vreunul dintre sefii celor doua camere ale Parlamentului din Romania, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, avertisment pentru Klaus Iohannis: Trebuie sa aiba o abordare mai incisiva

Liderul PSD Liviu Dragnea il averizeaza pe presedintele Klaus Iohannis sa fie mai incisiv la nivelul Consiliului European pentru apararea drepturilor cetatenilor romani din Marea Britanie,.

Noi decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de acreditare a ambasadorilor Romaniei in Kazahstan si Tadjikistan, Singapore si Republica Populara Chineza. Potrivit unui comunicat al.

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante lui Vladimir Putin, dupa explozia de la o statie de metrou din Sankt Petersburg

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, ca urmare a atentatului care a avut loc, luni, la o statie de metrou din orasul Sankt Petersburg.

Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis va avea o abordare mai incisiva la Bruxelles pentru a apara drepturile romanilor din Marea Britanie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a exprimat speranta ca presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare mai incisiva la nivelul Consiliului European pentru a apara drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )