Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis ii cere Vioricai Dancila o propunere de comisar european

România Liberă România Liberă,
Iohannis ii cere Vioricai Dancila o propunere de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca i-a solicitat premierului Viorica Dancila sa il informeze i. continuă pe România Liberă

Surse: Cine e preferatul Vioricai Dancila pentru candidatura la prezidentiale

Liderul PSD Viorica Dancila ar vrea ca Eugen Teodorovici sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale din toamna, sustin surse politice pentru Adevarul. Teodorovici este omul de incredere al premierului. Dancila il sustine si pentru functia de comisar european. PSD ar putea avea candidat separat pentru Cotroceni, in timp ce Calin Popescu Tariceanu ar putea intra in cursa din partea ALDE, cu sustinerea ProRomania.

Ce pozitii de comisar european poate lua Romania

Rovana Plumb, Dan Nica si Mircea Geoana sunt favoritii pentru viitorul post de comisar european care urmeaza sa revina Romaniei. Premierul Dancila i-a transmis presedintelui Juncker ca pentru viitoarea.

Sorin Ovidiu Vintu i-a scris o poezie Vioricai Dancila, pe tema pensiilor. Razi cu lacrimi!

Sorin Ovidiu Vintu i-a ironizat iar pe politicienii din PSD, tinta principala fiind premierul Viorica Dancila. De aceasta data, i-a scris si o scurta poezie, niste insulte ordonate in versuri cu rima imperecheata, dar, totusi, o poezie. Afaceristul este foarte iritat de Legea pensiilor si de rezultatul alegerilor care au avut loc in interiorul Partidului .

Subiectele zilei: Cine e preferatul Vioricai Dancila pentru candidatura la prezidentiale; Tinerii cu note mari la Bac vor sa ramana in tara! Daca plecam toti, cine mai ramane sa schimbe ceva?; Cat timp pierd bucurestenii in drum spre munca. Ar putea ajun

Proiect gigant la Gara de Nord: trenurile ar putea circula la 28 de metri pe sub Bucuresti. Se pune problema realizarii unei conexiuni subterane intre statiile Bucuresti Nord si. DW: Sa-i uram noroc si succes Laurei Kovesi. Cine are toate sansele de a fi urmatorul sef al Parchetului European? Laura Codruta Kovesi. Ea va fi? Aproape sigur.

Ioan Mircea Pascu, propus comisar european interimar

Premierul Dancila a transmis la Bruxelles si portofoliile vizate de Romania in viitoarea componenta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )