Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a cerut SRI sa verifice declaratiile lui Ponta

Antena3 Antena3,
Iohannis a cerut SRI sa verifice declaratiile lui Ponta

Presedintele Romaniei a cerut directorului SRI sa verifice de ce informatii beneficia premierul Ponta, despre o posibila intalnire a unor oameni din anturajul sau, cu procesatori de lemn. Klaus Iohannis a aratat. continuă pe Antena3

Iohannis a cerut SRI sa verifice afirmatiile lui Ponta despre intalnirile dintre liberali si Holzindustrie Schweighofer

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat pe Aeroportul Henri Coanda la plecarea la Milano, ca este surprins de afirmatiille premierului ca oameni politic din Partidul National Liberal ar fi avut intalniri private cu reprezentantii firmei Holzindustrie Schweighofer si ca Administratai Prezidentiala ar fi fost influentata de anumiti liberali atunci cand a trimis la reexaminare legea Codului Silvic.

Iohannis, despre Codul Silvic: Am cerut SRI sa analizeze afirmatiile lui Ponta. Daca nu sunt adevarate, sa raspunda

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a avut o discutie telefonica cu directorul SRI, Eduard Hellvig, pentru a-i cere sa analizeze afirmatiile facute de premierul Victor Ponta, cu privire la lobby-ul facut de compania Holzindustrie privind Codul Silvic.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a trimis legea Codului Silvic inapoi in Parlament. Ba mai mult, sustine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )