Libnet.ro
UNICEF

14:45

Iohannis a contestat la CCR modificarille la Legea Vanatorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a contestat la CCR modificarille la Legea Vanatorii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, azi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr. continuă pe Ziarul Bursa

Locuitorii unei comune din Salaj vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de petrol Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea prin care persoanele din comuna Marca, judetul Salaj, vor beneficia de reducerea varstei de pensionare, din cauza poluarii de la extractiile de.

Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de precizari, marti, la capatul discutiei cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si mai multi experti, care i-au prezentat o analiza a resurselor din.

Tariceanu, despre presedintele Klaus Iohannis: E un trantor solemn

Calin Popescu Tariceanu s-a exprimat in termeni extrem de vehementi la adresa presedintelui Klaus Io.

Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decat presedintele Klaus Iohannis?

Numele lui parca il auzim tot mai des de cand e pandemie de coronavirus in Romania. Patriarhul Daniel i-a incurajat mereu pe credinciosi la rugaciune, mai ales in aceste momente complicate nu doar pentru Romania, ci pentru intreaga lume. Pentru activitatea sa din cadrul biserii, Patriarhul Daniel primeste un salariu pe masura, aproape cat presedintele tarii, Klaus Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )