Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tariceanu, despre presedintele Klaus Iohannis: E un trantor solemn

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, despre presedintele Klaus Iohannis: E un trantor solemn

Calin Popescu Tariceanu s-a exprimat in termeni extrem de vehementi la adresa presedintelui Klaus Io. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care prevede ca Parlamentul stabileste data alegerilor, nu Guvernul CCR a dat unda verde actului normativ

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, legea care prevede ca data alegerilor este stabilita de Legislativ, nu de Guvern, informeaza Administratia Prezidentiala. Cu.

KLAUS IOHANNIS: in acest moment nu discutam la nivel de conducere a statului despre un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in acest moment nu se discuta la nivelul conducerii statului despre inchiderea tuturor activitatilor.

KLAUS IOHANNIS: Gandurile mele se indreapta astazi catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Afganistan

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi in mesaj catre militarii romani raniti in timpul misiunii pe care o desfasoara in Teatrul de Operatii din Afganistan, transmite Administratia Prezidentiala. Seful statului a adaugat ca viata niciunuia dintre militari nu este in pericol si este permanent informat despre evolutia starii de sanatate a acestora, conform News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Testarea in masa nu e recomandata decat de persoane care vor sa para interesante

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, ca Romania nu are capacitatea de testa intr-un numar foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind ca testarea in masa nu este recomandata decat de persoane care vor sa para interesante.

KLAUS IOHANNIS: Eu nu-mi doresc sa ajungem la carantinarea Bucurestiului

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca nu isi doreste ca Bucurestiul sa intre in carantina, in contextul pandemiei de SARS-CoV-2, si a subliniat ca aceasta eventuala propunere ar trebui sa vina de la specialisti.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare nu trebuie amanate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc la termen, adica pe 6 decembrie.

Ultima ora. Klaus Iohannis, avertisment dur cu privire la soarta romanilor: Nu vom ajunge la normalitate intr-o luna sau doua

Recordul negativ de cazuri COVID-19 inregistrat in cursul zilei de miercuri a amplificat panica din randul cetatenilor, medicilor si autoritatilor. Ieri seara, presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou despre posibilitatea carantinarii Bucurestiului si despre alegerile parlamentare, un subiect mentionat in repetate randuri de catre domnia sa. Cautam solutii de ingradire a transmiterii virusului Klaus .

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitatea posibilitatea unui posibilitatea inchiderii tarii. in acest moment nu discutam.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

Klaus Iohannis: in acest moment nu discutam despre lockdown. A inchide tara nu este o solutie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, despre posibilitateainchiderii tarii. in acest moment nu discutam despre lockdown, ci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )